Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

71% reducere: 29 Lei pentru Curatarea de Praf a Sistemului de Racire al Laptop-ului tau (valoare 100 Lei)0

29 
Comanda

Valoare

100 Ron

Reducere

71%

Economisesti

71 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
71% reducere: 29 Lei pentru Curatarea de Praf a Si
 

Descriere oferta

Praful este un pericol pentru laptop-ul tau daca nu este curatat periodic. Un numar foarte mare de laptop-uri care ajung in service prezinta defecte cauzate de acumularea de praf in sistemul de racire al laptop-ului. Acum poti beneficia de o curatare completa a laptop-ului tau, cu numai 29 de lei.

De ce sa iti cumperi alt laptop sau sa cheltuiesti sume enorme pe piese, cand totul se poate rezolva printr-o simpla curarare de praf a laptop-ului tau, acum in valoare de 29 de lei.

Performantele acestor sisteme de racire sunt puternic afectate de obturarea canalelor prin care aerul cald era evacuat in afara laptop-ului. Consecintele pot fi usoare (supraincalzirea laptop-ului), sau, cand depunerile de praf sunt masive, se poate ajunge pana la arderea procesorului sau a diferitelor chip-uri de pe placa de baza (chip video, northbridge, southbridge), caz in care este nevoie de reparatie placii de baza a laptopului.


Curatarea consta in urmatoarele etape:
1.Se demonteaza sistemul de racire de pe laptop (cooler-ul)
2.Se curata lamelele prin care se face evacuarea aerului cald (Suflare cu aer sub presiune si curatare cu o perie speciala)
3.Se curata palele ventilatorului (Suflare cu aer sub presiune si curatare cu o perie speciala)
4.Se adauga pasta termoconductoare noua pentru eficientizarea transferului termic intre procesor si radiator
5. Se monteaza sistemul de racire

Un sistem de racire curat, care functioneaza in parametrii optimi te fereste de neplacerile cauzate de incalzirea excesiva a laptop-ului (supraincalzire laptop): resetari de sistem, refuzul de a mai porni sau chiar defectarea totala.

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.pandoria.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active