Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

70% reducere: 36 Lei pentru acces la seminarul de Aromaterapie: "Cale catre autocunoastere si armonizare trup-minte-suflet" sustinut de Clara Toma si organizat de Editura Ascend si Salon InLight (valoare 120 Lei)

36 
Comanda

Valoare

120 Ron

Reducere

70%

Economisesti

84 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
70% reducere: 36 Lei pentru acces la seminarul de
 

Descriere oferta

Radacinile Aromaterapiei se regasesc cu peste 3000 de ani in urma, uleiurile esentiale erau folosite de regi si regine pentru a-si prelungi viata (eucalipt), pentru a-si stimula simturile (iasomie, trandafir) sau pentru a-si vindeca unel boli (arbore de ceai, lavanda, ienupar).

Oferta zilei de la Pandoria, Editura Ascendent  si Salon InLight au placerea de a va invita Miercuri 23 martie 2011, intre orele 18.00-20.30 la un seminar special, in care, savurand un ceai  fierbinte si aromat, intr-o atmosfera  relaxanta si inmiresmata, veti patrunde in lumea Aromoterapiei, o lume a armoniei dintre trup, minte si suflet.

Clara Toma, specializata  in comunicare nonverbala, consilier in autocunoastere si dezvoltare personala,  maestru Gendai–Reiki si autoarea cartii ,,Armonia trup-minte-suflet prin sinergia celor 5 simturi, va fi ghidul dumneavoastra in aceasta calatorie in care veti afla, printre altele:

- cum sa redescoperiti si sa primiti in viata dumneavoastra beneficiile unei stiinte ancestrale-aromaterapia;

- cum sa distingeti intre un ulei esential de sinteza(potential alergen), si  unul pur natural, cu efecte terapeutice;

- ce arome se potrivesc personalitatii si nevoilor dumneavoastra;

- care sunt efectele aromaterapiei asupra echilibrului nostru mental-afectiv si asupra sanatatii trupului;

- cum sa va descoperiti anumite blocaje inconstiente sau parti nestiute din interiorul dvs;

- cum sa tratati anumite  dezechilibre la nivel psiho-emotional cu ajutorul  aromelor extrase din plante;

- cum sa alungati stresul cotidian si sa va creati starea de Bine intr-o maniera simpla, rapida, accesibila, eficienta dar destul de putin cunoscuta inca.

Pasind in lumea aromelor veti pasi intr-o lume interioara in care veti putea descoperi lucruri noi despre voi insiva.

BONUS:  Test De Aromadiagnostic Personalizat - veti afla ce uleiuri esentiale vi se recomanda sa le folositi si pe care sa le evitati. In plus, participand, veti primi si un bilet de tombola, fiecare bilet fiind castigator: premii in carti, reviste sau carduri de reducere.

Salon In Light este salonul frumusetii tale interioare, acea frumusete care sta la baza frumusetii exterioare. Salon InLight este un loc unde, din septembrie 2009, se organizeaza, zi de zi, cursuri, seminarii, work-shop-uri si conferinte pe teme de autocunoastere, comunicare, dezvoltare personala, terapii cat si consiliere psihologica, relationala sau organizationala, toate intr-un cadru prietenos si relaxant.

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.pandoria.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active