Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8810 inregistrati Close Close

70% reducere: 135 Lei pentru 5 sedinte de Valsul Mirilor la Olimpic Gym. Voucher valabil pentru 2 Persoane. (valoare 450 Lei)

135 
Comanda

Valoare

450 Ron

Reducere

70%

Economisesti

315 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
70% reducere: 135 Lei pentru 5 sedinte de Valsul M
 

Descriere oferta

Prin dans va uniti destinele intr-un ritm de buna dispozitie si relaxare. Zambiti pentru ca pasiti impreuna, va lasati purtati de valul spumos al muzicii si visati cu ochii deschisi. Este ziua nuntii voastre si simtiti cum inimile voastre sunt coplesite de explozia de fericire a momentului.

Dansul mirilor de la inceputul  petrecerii va ajuta sa impartasiti  participantilor emotiile bucuriei nemarginite pe care le traiti si reprezinta modalitate de a ii invita sa se distreze alaturi de voi. Uneori un dans original si bine executat poate transforma nunta reusita intr-una memorabila.

Pentru a dansa cu gratie, incredere in sine si fara batai de cap, Olimpic Gym si Pandoria.riti ofera reducere de 70% pentru 5 sedinte de Valsul Mirilor, pretul final fiind de 135 Lei. Voucherul este valabil pentru doua persoane.
 

Instructorii Olimpic Gym va pot invata pe parcursul a 5 lectii particulare tehnica pasilor de baza, notiuni despre  vals si pozitia de dans,  despre a conduce si a te lasa condusa si binenteles coregrafie pe melodia aleasa de voi. Marele avantaj este acela ca rezultatele se vor putea vedea imediat.

Invata valsul mirilor, alege coregafie originala si poti avea parte de nunta de neuitat!

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.pandoria.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active