Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8783 inregistrati Close Close

69% reducere: 25 de lei pentru spalat, coafat si tratament la climazon la Salonul La Coquette (valoare 80 lei)

25 
Comanda

Valoare

80 Ron

Reducere

69%

Economisesti

55 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
69% reducere: 25 de lei pentru spalat, coafat si t
 

Descriere oferta

Nu e usor sa fii mereu in pas cu tendintele modei, mai ales cand vine vorba de aranjarea parului. Iti place sa fii unica si sa arati bine in fiecare zi. Pretul pentru a iesi din tipare este de numai 25 de lei la salonul La Coquette!

Lasa-te pe mana celor mai buni hair-stylisti si avei avea sansa sa experimentezi senzatia de “OAU!” atunci cand te vei privi in oglida. Sanatatea parului este foarte importanta, de aceea spalarea cu produse profesionale si tratamentul la climazon iti vor hrani parul in profunzime si ii vor da stralucire.

Elegant si avand ca politica de business oferirea celor mai bune servicii clientilor, salonul La Couquette te va face sa te simti frumoasa, fericita si cu adevarat rasfatata. Ofera-ti o mica placere cu numai 25 de lei si vei fi rasplatita cu multe complimente.

Poti sa mergi impreuna cu prietenele tale pentru o experienta si mai distractiva, de care iti vei aminti cu placere. Voucherul poate fi un cadou minunat si pentru cunoscutii tai care adora sa isi rasfete parul, sau pentru cei care au nevoie urgenta de tratament si coafat.

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.pandoria.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active