Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8813 inregistrati Close Close

69 Lei pentru un abonament de 12 sedinte/luna de Zumba + 5 sedinte de dans la alegere dintre latino, de societate sau street dance, numai la Scoala de dans Espansivo, 75% discount

69 
Comanda

Valoare

274 Ron

Reducere

75%

Economisesti

205 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
69 Lei pentru un abonament de 12 sedinte/luna de Z
 

Scoala de dans Espansivo

  Ai visat intotdeauna sa stii sa te misti pe ritmuri incendiare de samba?Esti fascinat de unduirile senzuale ale dansatorilor latini care-si traiesc la intensitate maxima fiecare pas de dans? Vrei sa simti pulsul vietii si sa-ti canalizezi energia debordanta catre ceva util si placut?

  Noi iti oferim solutia. Nu alternativa, ci solutia. Mai precis, cursurile de dans oferite de Scoala de dans ESPANSIVO te vor ajuta sa iti dai seama ca nu este atat de greu pe cat pare. Asa cum singur te vei putea convinge, ceea ce ne diferentiaza de alte scoli de dans este pur si simplu faptul ca noi intelegem sa fim profesionisti si sa ne distram in acelasi timp. E usor pentru ca facem impreuna cu voi.

  Ideea de a crea scoala de dans s-a nascut tocmai din dorinta noastra de a petrece timp liber de calitate, distrandu-ne. Si rezultatele au venit imediat. Pentru ca ati avut incredere in noi si ati ales sa va alaturati unor tineri care danseaza zi de zi in pas cu voi, pe ritmurile unor dansuri latinsi de societate, manati de aceeasi frenezie a inceputului mereu entuziast, iata ca am reusit sa devenim un nume in acest domeniu. Aparitiile in mass-media nationala dovedesc.

  Evolutia noastra nu se traduce numai prin notorietatea de care ne bucuram, prin numarul de cursanti inscrisi la cursurile de dans pe care le organizam sau prin spectacolele la care dansatorii nostri sunt invitati sa participe, ci mai ales prin interesul pe care il acordam fiecaruia dintre voi. Tocmai de aceea, ne-am ales locatie moderna, amplasata central, unde sa ne putem desfasura activitatea in cele mai bune conditii.
  Oferta noastra cuprinde lectii de grup destinate pasionatilor de dans indiferent de varsta, de la copii si adolescenti la mamici, tatici si bunici, lectii particulare, pentru cei care, in asteptarea unui eveniment important din viata lor (nunta, aniversari etc.), doresc sa straluceasca prin dans, precum si reprezentatii cu dansatori profesionisti pentru diferite ocazii (petreceri, lansari, spectacole etc.). Intr-un cuvant, cereti si noi vom fi acolpentru a raspunde nevoilor voastre de distractie. Ca sa va convingeti, pozele si fimuletele pe care le-am postat la sectiunea Galerie foto/videva vor oferi idee despre cateva dintre “ispravile” noastre.
  O atentie deosebita am acordat, inca de la inceputul activitatii noastre, copiilor. Stiind cat de important este ca acestia sa creasca si sa se dezvolte armonios, intr-un mediu prietenos si cald, ne-am bucurat de fiecare data sa ii avem printre cursantii nostri, la grupele speciale pe care le-am creat pentru ei, adaptandu-ne varstei lor si convingandu-i astfel ca dansul poate fi un hobby minunat. Sau, de ce nu, printre ei putem descoperi adevarate talente pe care sa le cultivam pentru viitor.


Termenele si datele ofertei


  • Fiecare voucher este pentru persoana si include:
   • Abonament de 12 sedinte/luna de Zumba
   • 5 sedinte de dans la alegere, dintre latino, dans de societate si street dance (in orice combinatie)
  • Oferta este valabila 3 luni de zile, incepand cu 21.04.2011.
  • Este necesar sa faceti programare la numarul de telefon 0721.326.726
  • Programul este luni-miercuri-vineri de la orele 18:00 sau orele 19:00
  • In functie de numarul de vouchere cumparate, se poate infiinta si grupa pentru weekend
  • Un utilizator poate achizitiona mai multe vouchere, dintre care cel mult unul poate fi pe acelasi nume.
  • In momentul achizitiei voucherului, va rugam sa specificati numele beneficiarului
  • Este necesar sa prezentati voucherul imprimat pe hartie la intrarea in sala
  • Voucherul va fi disponibil a doua zi dupa incheierea ofertei pe site
  • Puteti verifica permanent statusul tranzactiilor dumneavoastra in sectiunea "Tranzactiile mele"
Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.goldendeals.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active