Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8810 inregistrati Close Close

67% reducere: 49 Lei pentru 12 Cursuri de Dans (Salsa, Chacha, Merengue), Actorie sau Modeling. (valoare initiala 150 Lei)

49 
Comanda

Valoare

150 Ron

Reducere

67%

Economisesti

101 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
67% reducere: 49 Lei pentru 12 Cursuri de Dans (Sa
 

Descriere oferta

Vrei sa inveti sa dansezi pe ritmurile vibrante ale muzicii latino? Vrei sa iei cursuri de actorie sau de modeling? Oferta zilei iti propune reducere de 67% pentru 12 cursuri de dans (salsa, chacha, merengue), actorie sau modeling la Agentia Fashion Modelle Casting.

 

Agentia Fashion Modelle Casting  te poate lansa in lumea showbizului deoarece colaboreaza cu televiziuni, agentii de publicitate si de organizare de evenimente. Daca vrei sa te faci remarcata, cumpara voucherul in valoare de 49 de lei si vei avea parte de 12 cursuri de initiere care vor ajuta sa fii adevarata profesionista.

 

Vei capata cunostinte de modeling - audienta si castingul, lucrul cu agentia, crearea si promovarea imaginii, intretinera (cosmetica, coafura, machiaj, dieta), tehnici de miscare, tehnici de fotografie, lucrul cu camera, prezentarea de moda si cariere inrudite, dar si cunostinte despre modeling si acting - auditia, castingul si probele; lucrul cu agentia; miscare si dans; tehnici de fotografie; dictie; arta actorului. 

 

Scopul principal al cursului de actorie este dezvoltarea personala prin intermediul tehnicilor folosite in teatru, rezultatul fiind deprinderea tehnicile actoriei de catre participant.

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.pandoria.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active