Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

66% reducere: 3 lei pentru Cafeaua Vampirului la Letters Bar - Drinks & Lounge (valoare 9 lei)

3 
Comanda

Valoare

9 Ron

Reducere

67%

Economisesti

6 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
66% reducere: 3 lei pentru Cafeaua Vampirului la L
 

Descriere oferta

Pandoria.ro si Letters Bar - Drinks & Lounge te invita sa gusti Cafeaua Vampirului – iute si ciudata ca Vlad Dracul, exotica asemeni Orientul si fierbinte ca Transilvania!
 
Aceasta cafea este una din cele mai inedite dar si cele mai cautate cafele din colectia Leonard Caffe.
Dupa descoperirea cafelei in Ethiopia, Yemen, cu peste 10000 ani in urma, perioada din care au ramas mai multe legend, cu aproape un secol si jumatate iainte de a fi incuviintata de Papa Clemente in Europa, in Orient, cafeaua devenise o bautura cautata. Traind la curtea lui Mustaffa Hassan pana in anul 1448, Vlad Tepes desigur a cunoscut miracolul cafelei si al ceaiului.
 
Fascinati de personalitatea multipla si contradictorie a contelui Vlad Dracula (porecla pe care acesta si-a insusit-o semnand actele latinesti din ultimii ai de viata “Wladislaus Dragwlaya, vievoda Partium Transalpinarum”), Global Trade a creat inca din 2005 “Cafeaua Vampirului”: iute si ciudata ca Vlad Dracul, exotica ca Orientul si fierbinte ca Transilvania!

Letters Bar - Drinks & Lounge este primul proiect marca Letters Concept, fiind un bar art-ish, un local care iti ofera o experienta artistica completa, creativitatea si arta moderna fiind doua elemente care definesc fiecare bucatica a Letters Bar.

Operele de arta de pe peretii, tavanul sau chiar de pe podeaua barului sunt construite cu ajutorul  literelor si a cuvintelor, iar mesajele te vor face sa zambesti la fiecare vizita. Spatiul este gandit integrat, si inca de la intrare mesajele te vor surprinde in cel mai placut si neasteptat mod.

Letters Bar organizeaza petreceri cool, aniversari, seri tematice, gazduiesc vernisaje, sponsorizeaza actiuni culturale, si in restul timpului sunt un bar ziua si o casa plina de prieteni seara, care te asteapta cu bratele deschise !

Pentru ca o imagine face cat o mie de cuvinte te asteptam sa ne vizitezi pagina de facebook (www.facebook.com/letters.bar) pentru a te convinge singur !

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.pandoria.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active