Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

66 lei pentru o consultatie ginecologica si o colposcopie la clinicile anima delfinului, anima victoriei si anima nusco tower in valoare de 220 lei - reducere 70%!

66 
Comanda

Valoare

220 Ron

Reducere

70%

Economisesti

154 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
66 lei pentru o consultatie ginecologica si o colp
 

Oferta pe scurt

In prezent, conform statisticilor, mai mult de 75% dintre femeile casatorite au diverse afectiuni ginecologice. Fa vizita la medic la timp pentru afectiunile ginecologice si scutesti cheltuielile pentru tratamente costisitoare.
Echipa clinicilor Anima pune mare accent pe prevenţie si astazi ai o promotie super-avantajoasa.

Oferta:
- 1 consultatie ginecologie + 1 colposcopie la medicii specialisti ginecologi din clinicile Anima Victoriei, Anima Nusco Tower si Anima Delfinului.
- Bonus 10% reducere pentru orice ecografie transvaginala, programata pana pe 30 iunie 2011.

Puteti beneficia de aceste servicii doar cu programare in prealabil sunand la 021-9838. Neprezentarea la programare (fara a telefona inainte cu 24 de ore de programare) conduce la pierderea serviciilor achizitonate prin intermediul voucherului.

Puteti suna pentru programare incepand cu a doua zi de la achizitionarea cuponului, pentru intervalul 18 aprilie – 16 mai, de luni pana vineri.

Pentru programul medicilor, mai multe informatii despre oferta si programari va rugam sa sunati la 021/9838 sau sa accesati www.clinica-anima.ro.

O persoana poate cumpara maxim 5 vouchere, dar poate folosi doar 1, restul le poate face cadou.

Voucher valabil pana la: 16 mai 2011

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.zumzi.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active