Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8815 inregistrati Close Close

65% reducere: 52 Lei pentru Tratament Facial cu produse profesionale Bio marca Lakme, Epilat mustata, Pensat, Vopsit Gene si Sprancene, la Salon Mega Fitze (valoare 148 Lei)

52 
Comanda

Valoare

148 Ron

Reducere

65%

Economisesti

96 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
65% reducere: 52 Lei pentru Tratament Facial cu pr
 

Descriere oferta

Frumusetea vine din interior si exprimam prin atitudine si comportament. Pandoria.rsi Salonul Mega Fitze iti propun oferta la fel de placuta ca razele primavaratice, care te fac sa zambesti in fiecare zi. Beneficiezi de un Tratament Facial cu produse BiLakme, Epilat mustata, Pensat, Vopsit Gene si Sprancene, la numai 52 de lei.

Daca vrei sa arati minunat in orice moment, alege sa fii rasfatata de cosmeticienii experimentati ai salonului Mega Fitze. Frumusetea tenului este un atu pentru orice femeie, de aceea iti propunem un tratament cosmetic complet cu produse profesionale Lakme, care presupune:
- Demachiere
- Dezincrustare din produs cu doua masti
- Gomage
 -Tonifiere
- Masca
- Crema de final

Pentru a completa starea ta de bine, pe langa tratamentul facial, vei beneficia si de epilat mustata, pensat si vopsit gene si sprancene. Trasaturile fetei tale vor fi accentuate si puse in evidenta de serviciile cosmetice de calitate oferite de profesionistii Mega Fitze.

Rasfata-ti tenul cu un tratament facial calmant si regenerator la Salonul Mega Fitze!

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.pandoria.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active