Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8811 inregistrati Close Close

64% reducere: 99 Lei pentru un Pachet Complet de Curatare a Masinii: Polish Luciu Profesional, Spalare Interior + Exterior, Degresat, Ceruire Lichida, Tratament Anvelope la Luxury Wash. (valoare 275 Lei)

99 
Comanda

Valoare

275 Ron

Reducere

64%

Economisesti

176 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
64% reducere: 99 Lei pentru un Pachet Complet de C
 

Descriere oferta

In timpul anotimpului rece sau cald, vopseaua este supusa unor conditii extreme de temperatura foarte scazuta sau foarte ridicata, drept urmare existand un potential scazut de a se deteriora. Aplicandu-se la timp tratamentul de exterior cu polish MA-FRA de protectie, masina va fi pregatita pentru un aspect de concurs. Toate vopselele imbatranesc datorita expunerii la actiunea razelor ultraviolete, poluarii si ploilor acide. Cu timpul, cele mai frumoase finisaje se degradeaza, devin mohorate, cu aspect cretos, tocit.

 
Polisharea este un proces de revitalizare a stratului de suprafata al vopselei care pe langa lustruire si curatare in profunzime a vopselei, indeparteaza oxidarile, urmele vechi de ceara si zgarieturile minore. Acest tratament  garanteaza obtinerea unei straluciri maxime si a efectelor dorite.
 
Voucherul include: Polish luciu profesional, spalare interior + exterior, degresat, ceruire lichida, tratament anvelope.
 
Spalare exterioara:
- prespalare
- spalare cu spuma activa
- cu aplicarea unui strat de ceara lichida
- aplicarea unei solutii pentru cauciucuri
- polish luciu
 
Spalare interioara:
- aspirat (tapiterie, mocheta, covoare textile, scrumiere)
- spalat manual (covorase, cauciuc, praguri, chedere, scrumiere)
- sters praf cu laveta (bord, tapiterie usi, chedere, pasaje laterale)
- curatat degresat (luneta, parbriz, geamuri laterale, oglinzi retrovizoare)
- portbagaj (aspirat, sters praf, sters)
 
Spalatoria autLuxury Wash este dotata cu utilaje profesionale moderne, solutii de cea mai buna calitate, un personal pregatit corespunzator care ne ajuta sa va putem oferi toate serviciile de cosmetica autde un inalt profesionalism.
 
Luxury Wash foloseste substante si solutii de ultima generatie acestea ajutand la mentinerea aspectului de nou al autovehiculelor timp indelungat, pastrarea valorii de revanzare a masinii, economisirea de timp si bani. Intr-un cuvant firma noastra va folosi tot ce este mai bun, pentru ca rezultatul sa fie OAU!

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.pandoria.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active