Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8783 inregistrati Close Close

63% reducere: 8 Lei pentru un Meniu cu Pui Shanghai si Cartofi Prajiti la Restaurantul Shogun (valoare 22 Lei)

8 
Comanda

Valoare

22 Ron

Reducere

64%

Economisesti

14 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
63% reducere: 8 Lei pentru un Meniu cu Pui Shangha
 

Descriere oferta

Pandoria.ro si Restaurantul Shogun iti propun un meniu gustos, cu pui shanghai si cartofi prajiti la un pret avantajos. Petrece clipe placute intr-o ambianta linistita si savureaza preparatele maestrilor bucatari create din pasiunea gustului special pentru dumneavoastra.

Servirea mesei alaturi de prieteni, familie sau colegii de serviciu este un moment de relaxare, distractie si socializare. Acum ai parte de toate acestea intr-un cadru linistit si cochet, beneficiind de servicii de calitate, la cele mai mici preturi.

Situat in apropierea parcului Moghiorosi, in zona Drumul Taberei, Restaurantul Shogun este locul ideal pentru a savura o cina copioasa!

Atmosfera placuta, serviciile de calitate si preparatele mereu proaspete fac din Restaurantul Shogun locul potrivit pentru a lua masa impreuna cu cei dragi.

 

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.pandoria.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active