Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

63% reducere: 240 Lei pentru 10 sedinte de Spalat, Tratament si Coafat la Salon Emilio (valoare 650 Lei)

240 
Comanda

Valoare

650 Ron

Reducere

63%

Economisesti

410 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
63% reducere: 240 Lei pentru 10 sedinte de Spalat,
 

Descriere oferta

Pentru ca iti place sa fii mereu frumoasa, Pandoria.rsi Salonul Emilis-au gandit sa iti faca oferta de nerefuzat.Nu ai parte de un singur pachet de infrumusetare, ci de 10, pentru numai 240 de lei.

O sedinta include spalat, tratament si coafat cu produse profesionale. Nu fi stresata de timp! Poti beneficia de pachetele de hairstyling oricand doresti, cu conditia sa te bucuri de cel putin sedinta pana pe 05.07.2011.

Pentru ca efortul petrecut in oglinda este uneori in zadar, parul ravasit urmandu-si propriul curs, ai nevoie de serviciile unui hairstylist. De ce sa pierzi timp acasa cu aranjarea parului, cand poti plati pentru 10 sedinte de hairstyling cat ai fi cheltuit numai pe produsele de intretinere: sampon, masca, balsam, spuma, ceara, gel sau fixativ.

Emilieste hairstilistul care are solutiile pentru un look perfect. Datorita experientei castigate alaturi de profesionisti precum Geta Voinea, poate sa-ti ofere servicii la cele mai inalte standarde.

Emilite ajuta sa-ti ingrijesti parul si sa-l aranjezi asa cum iti doresti. De aceea iti poti face oricand programare la Emilio, in incinta Hotelului Ibis. Cu peste 8 ani de experienta in domeniu, Emiliiti propune un nou concept profesional prin serviciile si produsele oferite.

Experienta si dedicatia hairstilistului au fost recunoscute si apreciate in cadrul unor creatii realizate pentru prezentari de moda: Mihai Albu, Mangsi Zara, revista The One, Beau Monde, Tango, Tabu si Elle. Talentul si munca sa au fost recunoscute si in cadrul salonului Geta Voinea, unde Emilia lucrat si a acumulat experienta de 2 ani.

Nu mai sta pe ganduri! Cumpara voucherul in valoare de numai 240 de lei si rasfata-te de 10 ori!

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.pandoria.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active