Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

62% reducere: 55 Lei pentru un Abonament de 6 sedinte de Taebo Special + o Manichiura la Taebo Special (valoare 145 Lei)

55 
Comanda

Valoare

145 Ron

Reducere

62%

Economisesti

90 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
62% reducere: 55 Lei pentru un Abonament de 6 sedi
 

Descriere oferta

Vara se apropie si trebuie sa arati perfect in imbracamintea lejera si sumara. Pentru obtine corpul pe care ti-l doresti in timp record, Pandoria.rsi TaebSpecial iti ofera promotie de 62% reducere la un abonament de 6 sedinte la TaebSpecial si ca sa te rasfete, beneficiezi si de manichiura.

Ce este TaebSpecial?
TaeBSPECIAL sunt salile unde corpul tau este modelat usor si repede, prin programele speciale TaebSpecial. Iti poti sculpta corpul mai usor ca oricand, prin tehnici special inventate pentru ca efortul tau sa aiba rezultate imediate.
Dupa 17 ani de experienta in modelarea corporala  prin diverse forme si programe de antrenament precum Tae-Bo, Aerobic, Fitness si CARDIO Fitness, Masaj Anticelulitic, Salsa, Step, Arte Martiale s.a, antrenorul Cristian Popescu impreuna cu specialistii sai au reusit sa creeze conceptul de modelare corporala eficienta prin TaeBSPECIAL.

Acest concept nou foloseste elemente si miscari optimizate din toate stilurile de miscare (cum ar fi taebo, fitness, aerobic, yoga, pilates, step, arte martiale, masaj anticelulitic, cardifitness salsa s.a), usor de reprodus de dumneavoastra si care prin mixul miscarilor, ordinea acestora, ritmul si buna dispozitie in cadrul unui antrenament fac rezultatele sa apara dupa primele sedinte, eficienta programelor fiind maximizata.

TaeBo-ul este forma foarte recenta de exercitiu aerobic, inventatorul sau fiind Billy Blanks. Numele TaeBvine de la "tae kwon dand boxing" si este cel mai eficient program de antrenament ce consuma pana la 800 kcal/ora (3 ore de alergat pe banda in ritm alert...)

Specialistii TAEBO Special te vor ajuta sa arati perfect pentru sezonul estival.

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.pandoria.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active