Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8783 inregistrati Close Close

61 de lei pentru pachetul de sanatate si igiena al motanului tau ce include: castrare, consultatie,taiat gherute, curatat urechi)

61 
Comanda

Valoare

160 Ron

Reducere

62%

Economisesti

99 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
61 de lei pentru pachetul de sanatate si igiena al
 

Oricat de dragute sunt aceste feline, odata ce am decis ca ele sa traiasca pe langa noi, am luat la pachet si necesitatea ingrijirii acestora. Astfel pentru motanei, avem pachetul de igiena completa: de castrare, consultatie, taiat gherute si curatat urechi.

O toaletare este necesara si la pisici in aceeasi masura precum la caini, deci atentia cuvenita pisicilor trebuie sa fie mereu la acelasi nivel. Cu un astfel de pachet nu numai ca veti avea un motan mult mai mandru, dar si dumneavoastra veti scapa de multe multe probleme.

De ce trebuie sa castram motanii?

In primul rand pentru ca se elimina foarte multe probleme de sanatate, in al doilea rand pentru dumneavoastra domnilor stapani de motani, pentru a scapa de perioadele in care isi marcheaza locul, al carui miros e aproape imposibil de inalturat si de agresivitatea specifica perioadelor de necesitate a imperecherii.

Castrarea se recomanda cand motanelul a ajuns la maturitate.

Aceasta operatie este devenita o rutina in randul medicilor veterinari si nu trebuie sa va fie teama ca motanelul dumneavoastra va pati ceva, din contra, la final veti avea un motan mai linistit, mai putin teritorial si agresivitatea-i va disparea

Daca-ti doresti un motanel care sa nu-ti mai \"asezoneze\" locuinta, un motanel mai docil, mai sanatos, atunci alege pachetul oferit de Pet 4 all !

 
Google Map
 
Alte oferte active