Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8811 inregistrati Close Close

60% reducere: 40 Lei pentru Spalat + Tuns + Coafat Bucle + Masca pentru Intarirea Firului de Par la Salonul Gout Style. (valoare 100 Lei)

40 
Comanda

Valoare

100 Ron

Reducere

60%

Economisesti

60 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
60% reducere: 40 Lei pentru Spalat + Tuns + Coafat
 

Descriere oferta

Vrei un look nou si coafura care sa te reprezinte? Pandoria.rsi Salonul Gout Style iti ofera un pachet de hairstyling care include: spalat, tuns, coafat bucle si masca pentru intarirea firului de par la numai 40 de lei.

Cu totii ne dorim un par stralucitor, matasos, sanatos pana la varfuri, dinamic si usor de coafat. Parul frumos si bine ingrjit este carte de vizita pentru fiecare om, el reprezentand dovada sanatatii noastre corporale.

Nu ar trebui totusi sa uitam ca pentru a avea un par sanatos trebuie sa-i acordam atentie sporita din cauza multiplilor factori exteriori care il deterioreaza: stresul, poluarea, vopsirea, coafarea, aplicarea produselor cosmetice in exces si lista poate continua.

De aceea, oferta zilei cuprinde toate beneficiile de care se poate bucura parul tau pentru a fi cat mai sanatos. Salonul Gout Style are solutiile pentru look-ul pe care ti-l doresti.

Localizat in zona de vest a Bucurestiului, la intersectia a patru mari bulevarde, Gout Style Salon este un vis devenit realitate. Mirajul formelor si culorilor din salon, design-ul clasic care nu inceteaza sa te uimeasca prin formele simpliste si imaginative, toate creeaza atmosfera relaxanta si familiara.

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.pandoria.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active