Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8784 inregistrati Close Close

60% reducere: 116 Lei pentru un Tratament facial si al decolteului cu produse 100% Bio, folosind linia exclusivista ALGOLOGIE-FRANCE, la Salonul Kameea by Camelia Negrea (valoare 290 Lei)

116 
Comanda

Valoare

290 Ron

Reducere

60%

Economisesti

174 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
60% reducere: 116 Lei pentru un Tratament facial s
 

Descriere oferta

Vrei sa fii mereu tanara si atragatoare? Vino si testeaza rafinamentul unui tratament frantruzesc facial si al decolteului, cu produse NR. 1 in spa-urile din intreaga lume, ALGOLOGIE-FRANCE 100% BIO, cu doar 116 lei.

Daca vrei sa iti pregatesti tenul pentru sezonul primavara-vara, ai nevoie de un tratament cosmetic profesionist. La Salonul Kameea vei avea parte de rasfatul pe care il meriti. Linia de produse profesionale Algologie – France are ca ingrediente active exclusiv extracte din alge marine.

Vrei sa mergi in saloanele frecventate de vedetele autohtone? Acum ai sansa sa beneficiezi de serviciile de calitate ale Salonului Kameea, de care se bucura vedete precum Inna, Andreea Banica, Gina Pistol, Giulia, Malvina si Valentina Pelinel.

Tratamentul cu produsele BIO difera in functie de tipul dumneavoastra de ten pentru a il ajuta sa se mentina tanar mai mult timp! El parcurge toate etapele clasice ale tratamentului cosmetic: - demachiere, curatare, purificare - folosind o combina cosmetica de ultima generatie.
- aplicarea fiolei cu compusi activi, masca,
- remineralizarea tenului (aceasta procedura este posibila datorita produsului Algologie, pe baza de alge marine care au o concentratie crescuta de saruri minerale).
- masaj, tonifiere si la final, aplicarea cremei de protectie.

Bonus, la final, se ofera un machiaj lejer de zi, pentru a te simti complet rasfatata.

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.pandoria.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active