Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8810 inregistrati Close Close

59 lei un abonament de 12 sedinte de aerobic, tae-bo, fitness, spinning, kangoo jumps, zumba, pilates la lala fitness - sala de fitness exclusiv feminina, in valoare de 250 lei - reducere 76%!

59 
Comanda

Valoare

250 Ron

Reducere

76%

Economisesti

191 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
59 lei un abonament de 12 sedinte de aerobic, tae-
 

Oferta pe scurt

Unele fete se plang ca nu arata bine. Altele se implica si FAC MISCARE! Nu ai unde? Nu ai cu cine? Nu stii ce exercitii sa faci? Vinla noi! Avem locul, avem echipamentele, avem antrenorii. Iti
trebuie doar vointa si pereche de adidasi.

Oferta:
- 12 sedinte la alegere dintre: aerobic, tae-bo, fitness, spinning, kangojumps, zumba, pilates;
- Bonus: 25% reducere la urmatorul abonament;

Pentru informatii si programari: 021/ 529. 7770
www.lalafitness.ro

Program:
Luni-Vineri: 9:00-21:00;
Sambata, Duminica: 9:00-16:00.

Se poate folosi un voucher de persoana. Poti cumpara mai multe pentru a le face cadou, iar beneficiarii pot folosi un voucher de persoana.

Voucher valabil pana la: 26 iunie 2011

Detalii oferta si companie

Scopul nostru este sa va ajutam sa realizati care sunt beneficiile unei vieti sanatoase. Un stil de viata sanatos va face sa va simtiti confortabil in propria piele, sa aveti atitudine pozitiva, sa va simtiti in forma, sprintena, tanara, deci frumoasa.
Chiar daca suntetiincepatoare in tainele aerobicului, sau dimpotriva, veterana in ceea ce priveste sportul si miscarea, programele noastre, complete si variate, sunt potrivite pentru dumneavoastra. Instructorii nostri, toti sportivi de performanta cu un istoric cel putin impresionant in lumea sportului, va vor oferi suportul, sustinerea si motivatia necesara pentru a va ajuta sa obtineti rezultatele dorite.
Am depus toate eforturile pentru a crea un mediu 100% pozitiv, condus de tineri care iubesc ceea ce fac. Daca sunteti in cautarea unui loc confortabil si prietenos in care sa faceti miscare si sa va mentineti in forma, Lala Fitness este locul potrivit.

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.zumzi.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active