Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8815 inregistrati Close Close

59 de lei pentru detartraj profesional cu ultrasunete + curatarea coloratiei dintilor prin metoda neinvaziva cu Air Flow + consultatie de specialitate + fluorizare de la GLORIA DENTAL in valoare de 450 lei - reducere 87%!

59 
Comanda

Valoare

450 Ron

Reducere

87%

Economisesti

391 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
59 de lei pentru detartraj profesional cu ultrasun
 

Oferta pe scurt

Vrei sa ai un zambet hollywoodian de invidiat? Este foarte simplu: vino la Gloria Dental! 

Oferta:
- Detartraj cu ultrasunete pentru ambele arcade;
- Curatarea coloratiei dintilor prin metoda metoda neinvaziva cu Air Flow;
- Consultatie stomatologica: anamneza, diagnosticare si plan de tratament;
- Fluorizarea ambelor arcade (permite repararea zonelor unde mineralele dintelui au fost afectate de acizi pentru a nu se produce fracturi, fisuri sau gauriri, fiind eficienta atat la copii cat si la adulti; Reduce costurile altor tratamente dentare ulterioare)

Bonus:
- 10% reducere la orice alt tratament dentar.

Clinica este situata intr-o zona centrala a Bucurestiului, la cativa pasi de iesirea din gura de metrou Eroii Revolutiei, langa City Mall, foarte usor de ajuns din orice parte ai veni.

Conditii de utilizare a voucherului
- Poti utiliza un singur voucher, in schimb poti cumpara oricate, pentru a le face cadou prietenilor.
- Voucherul este valabil pentru o singura vizita la cabinet cu oferta descrisa mai sus.
- Pentru programari si alte informatii suna la numerele de telefon: 0722.519.048 sau 021.335.36.20.

Voucher valabil pana la: 18 iunie 2011

GLORIA DENTAL

Comunicarea cu fiecare dintre pacientii nostrii, explicarea detaliata a planului de tratament, sunt reguli de baza la Gloria Dental, pacientul avand in acest fel o mai mare satisfactie personala si cat si claritatea si transparenta in comunicarea cu personalul nostru medical. Materialele utilizate provin in exclusivitate din Uniunea Europeana, Japonia si Statele Unite. Programul de functionare al cabinetului nostru stomatologic raspunde oricaror solicitari, in functie de timpul Dvs liber. Odata ce veti pasi la Gloria Dental, veti fi primiti intr-o atmosfera eleganta si moderna a salii de asteptare, dotarile audio-video facandu-va timpul petrecut in clinica dentara mult mai placut. Managementul clinicii ne asigura un grad de competitivitate crescut.

Adresa: Calea Serban Voda 288, Bl 2, sc. C, apt. 65, parter, sec 4. (la 5 m de intrarea spre gura de metrou Eroii Revolutiei,intrarea dinspre City Mall / benzinarie Agip)

Website: www.gloriadental.ro /www.aparat-ortodontic.ro / www.albire-zoom.ro

Detalii oferta si companie

Primul lucru pe care cei mai multi oameni il observa la o persoana este zambetul acesteia. El lasa o impresie de durata asupra cunoscutilor şi asupra pretendentilor şi mareste increderea de sine. Zambim pentru ca si celalalt zambeste!

Gloria Dental este o clinica moderna, cu aparatura si consumabile de ultima generatie. Medicii specializati ai clinicii participa frecvent la intalniri internationale asigurand astfel siguranta unui tratament modern, eficient si la standarde ridicate. 
In cadrul clinicii poti beneficia de tratamente ortodontice la cel mai inalt nivel profesional. Se foosesc materiale si aparatura de ultima generatie adaptate pentru toate tipurile de aparate ortodontice. Mai multe detalii: www.aparat-ortodontic.ro;

Servicii stomatologice complexe: estetica dentara, ortodontie, chirurgie orala, parodontologie, stomatologie generala, pedodontie (tratamente pentru copii).

Echipa Gloria Dental tinde spre perfectiune, lupta pentru sanatatea dintilor tai, pentru admiratie,
frumusete, putere si, nu in ultimul rând, prin permanenta perfectionare in domeniu, pentru a fi la curent cu cele mai noi tehnologii aparute.
Alege calitatea pentru sanatatea si imaginea ta! 
Urmareste Gloria Dental si pe Facebook!

Mijloace de transport cu care poti ajunge la Gloria Dental:
- metrou – statia Eroii Revolutiei;
- tramvai – liniile 11, 12;
- autobuz – linia 116 (din directia Unirii).
 
Alte oferte active