Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8810 inregistrati Close Close

58 lei pentru consultatie cu camera intraorala, detartraj, periaj profesional, air flow fluorizare topica ambele arcade, reducere 25% albire lampa laser, fatate dentare, snap on smile la xeladent in valoare de 580 - reducere 90%!

58 
Comanda

Valoare

580 Ron

Reducere

90%

Economisesti

522 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
58 lei pentru consultatie cu camera intraorala, de
 

Oferta pe scurt

Tratamentul dentar in general este perceput ca ceva inconfortabil si cel mai putin popular tratament medical. La Xeladent, atmosfera este foarte relaxanta si medicii de aici reusesc sa faca placuta vizita la medicul dentist!

Oferta:
- consultatie cu camera intraorala, detartraj, periaj profesional, air flow fluorizare topica ambele arcade;
- reducere 25% pentru albire cu lampa laser, fatate dentare, snap on smile;

Pentru programari sunati la numarul de telefon: 021. 232. 56. 33.

Poti folosi un voucher de persoana, dar poti cumpara mai multe pentru a le face cadou. Fiecare beneficiar poate folosi un voucher.

Voucher valabil pana la: 27 iunie 2011

Detalii oferta si companie

XELADENT doreste ca vizita la stomatolog sa fie experienta placuta si pentru pacient, si pentru medic, in egala masura. Ne straduim sa facem tratamentul pe cat de confortabil posibil, si dedicam timp pentru a trata pacientii cu grija si rabdare. Clientii nostri povestesc deseori despre cat de relaxanta a fost intreaga experienta.
Serviciile premium sunt cel mai important principiu al filosofiei noastre. Raspundem solicitarilor clientilor cu servicii complete si eficiente si facem tratamentul cat mai accesibil, oferind optiuni de finantare si un sistem flexibil de programare.

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.zumzi.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active