Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

57% reducere: 3 Lei pentru un ceai, ciocolata calda sau espresso la Bob Cafeteria Lounge (valoare 7 Lei)

3 
Comanda

Valoare

7 Ron

Reducere

57%

Economisesti

4 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
57% reducere: 3 Lei pentru un ceai, ciocolata cald
 

Descriere oferta

Bob Cafeteria este o cafenea draguta, cu decor colorat, usor eclectic. Scaune diferite la aceeasi masa, mai multe tipuri de lampi si pernute comode pe care sa stai si sa te relaxezi.

Si cum primavara abia a sosit si vremea este insorita, au si o terasa foarte frumoasa, ca de brasserie, cu fete de masa in carouri si flori pe mese. Te va intampina chiar Momo, catelusa chow chow foarte jucausa si prietenoasa.
Este locul ideal pentru a savura o ciocolata calda, un ceai sau un espresso in aerul racoros si bland de primavara.

Ca pe malul Senei, o esarfa subtire la gat va flutura usor in bataia vantului, iar atmosfera te va purta catre senzatiile odata traite. In raze de soare, poti urmari fumul de tigara cum pluteste catre una din masinile de lux parcate neregulamentar.

De asemenea, Bob Cafeteria este un loc glam unde poti iesi impreuna cu cele mai bune prietene intr-o dupa-amiaza plina de confesiuni si rasete ca intr-un episod din Sex and the city.

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.pandoria.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active