Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

55% Reducere pentru un control medical Obligatoriu! Doar 99 Lei in loc de 220 Lei pentru Ecografie tiroida cu Doppler + examinare endocrinologie!

99 
Comanda

Valoare

220 Ron

Reducere

55%

Economisesti

121 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
55% Reducere pentru un control medical Obligatoriu
 
Descriere oferta
Clinicile Anima, linia de servicii medicale a celui mai mare grupfarmaceutic din Romania, A&D Pharma, aduc pe piata romaneascaconceptul de ingrijire medicala “aproape de tine”.
Anima vine in intampinarea tuturor celor preocupati sa aiba o viata sanatoasa si ii apartine fiecarui pacient si familiei sale.

La Anima recunoastem valoarea pe care o aduce individualitatea, diversitatea si grija fata de sanatatea celor apropiati.

Beneficiile ofertei
Doar 99 lei in loc de 220 lei pentru Ecografie tiroida cu dopler + examinare endocrinologie.

De ce este important sa stim "cum stam" cu tiroida?
Pentru ca denaturarea productiei de hormoni tiroidieni poate determina modificari de greutate corporala, scaderea semnificativa a calitatii vietii si a performantei profesionale pentru ca fertilitatea, atat masculina cat si feminina, depind de o buna functionare a acestui organ pentru ca prezenta hormonilor tiroidieni materini in cantitati normale pe parcursul sarcinii este ogligatori pentru dezvolatrea normala ulterioara a copilului pentru ca o crestere si dezvoltare normala a copilului depinde tot de hormonii tiroidieni 20-30% din populatie prezinta noduli tiroidieni. Chiar daca majoritatea acestor noduli sunt formatiuni beningne de dimensiuni reduse, 5-10% au natura maligna, iar o alta parte au dimensiuni atat de mari, incat comprima organele din jur.

Ecografia tiroidei nu este suficienta. Ea ne arata doar anatomia glandei tiroide. In toate cazurile de tulburari endocrine, alaturi de ecografia tioidiana este deosebit de utila si analiza ecodoppler tiroidiana, care se efectueaza simultan cu ecografia simpla. Rezultatele sunt insa deosebit de importante, pentru a putea defini mai bine afectiunea tiroidiana. In plus, un nodul tiroidian aparent inofensiv poate fi "descoperit" ca avand tendinte de malignizare prin ecodoppler si nu prin ecografia simpla. Astfel, ecografia tiroidiana doppler ofera un plus de siguranta pacientului, ferindu-l de o eventuala eroare a ecografiei simple.

Din aceste motive Anima considera ca investigarea corecta si completa a glandei tiroide reprezinta o componenta esentiala in evaluarea sanatatii.
Termenii ofertei
  • Puteti beneficia de serviciile din pachetul Anima doar cu programare in prealabil. Sunati la 021-9838 si stabiliti intalnirea cu medicul Anima in clinicile Anima Nusco Tower sau Anima Victoriei, de luni pana vineri. Programarea pe baza cuponului va fi facuta in clinica Anima incepand cu a doua zi de la achizitionare cuponului pe www.getadeal.ro
  • Oferta este valabila pentru perioada 11.04.2011-14.05.2011
  • Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.getadeal.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
     
    Alte oferte active