Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

53% reducere: 99 Lei pentru Tuns, Vopsit, Spalat, Tratament si Coafat la Salon Emilio (valoare 210 Lei)

99 
Comanda

Valoare

210 Ron

Reducere

53%

Economisesti

111 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
53% reducere: 99 Lei pentru Tuns, Vopsit, Spalat,
 

Descriere oferta

Vrei o coafura perfecta? Nu te-ai decis care este tunsoarea care te avantajeaza sau culoarea care iti scoate ochii in evidenta? Ai nevoie de sfaturi valoroase pentru ingrijirea parului?

Emilio este hairstilistul care are solutiile pentru un look perfect. Datorita experientei castigate alaturi de profesionisti precum Geta Voinea, poate sa-ti ofere servicii la cele mai inalte standarde.

Emilio te ajuta sa-ti ingrijesti parul si sa-l aranjezi asa cum iti doresti. De aceea iti poti face oricand programare la Emilio, in incinta Hotelului Ibis. Cu peste 8 ani de experienta in domeniu, Emilio iti propune un nou concept profesional prin serviciile si produsele oferite.

Experienta si dedicatia hairstilistului au fost recunoscute si apreciate in cadrul unor creatii realizate pentru prezentari de moda: Mihai Albu, Mango si Zara, revista The One, Beau Monde, Tango, Tabu si Elle. Talentul si munca sa au fost recunoscute si in cadrul salonului Geta Voinea, unde Emilio a lucrat si a acumulat o experienta de 2 ani.

Nu mai sta pe ganduri! Cumpara voucherul in valoare de numai 99 de lei si vei avea parte de un look de vedeta!

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.pandoria.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active