Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8810 inregistrati Close Close

53% reducere: 40 Lei pentru 1 Masaj de Relaxare si 1 Masaj Reflexoterapie, la Swiss Beauty Salon. Bonus 30% reducere la Masaj Anticelulitic (valoare 85 Lei)

40 
Comanda

Valoare

85 Ron

Reducere

53%

Economisesti

45 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
53% reducere: 40 Lei pentru 1 Masaj de Relaxare si
 

Descriere oferta

O picatura de relaxare, uleiuri, vis si arome, un tratament special care iti va mangaia toate simturile! Pandoria.rsi Swiss Beauty Salon te rasfata cu cea mai relaxata oferta care include un masaj de relaxare, si un masaj de reflexoterapie la numai 40 lei, plus reducere de 30% la masajul anticelulitic.

Masajul de relaxare poate avea doua roluri, in functie de dorinta clientului, sa stimuleze sau sa calmeze. De aceea, dupa masaj te poti simti vioi, energic sau relaxat si somnoros. Masajul atentueaza tensiunea, stresul, poate calma durerile, relaxa muschii si indeparteaza starea de apatie, dand senzatie de bine.

Prin masajul de relaxare, corpul este ajutat sa elimine toxinele, conducand astfel la imbunatatirea circulatiei sangelui si a limfei, dezvoltarea amplitudinii de miscare la nivelul articulatiilor, avand ca efect  imediat eliberarea tensiunii pozitive si eliminand starile de depresie si anxietate.

Reflexoterapia este terapie complementara foarte veche care are radacini in Egiptul antic si care este folosita pentru diagnosticarea, prevenirea si tratarea diverselor afectiuni. Masajul de reflexoterapie consta in apasarea unor puncte reflexogene ce se regasesc in talpa, pe mana, pe coloana etc., prin a caror stimulare se elibereaza din organism toxinele care influenteaza negativ starea noastra de sanatate.

Avantajele reflexoterpiei
Vindeca un numar mare de afectiuni
Poate fi aplicata la orice categorie de varsta
Poate fi aplicata profilactic, bolilor cronice si acute, dar si bolilor nemanifestate.
Nu are contraindicatii majore
Este un tratament netoxic.
Se lucreaza pe cauza nu pe simptome.
Se poate face in paralel cu alte tratamente naturiste sau alopate.
Nu se intrerupe tratamentul medicamentos.

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.pandoria.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active