Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8779 inregistrati Close Close

52 RON 2 sedinte masaj relaxare/anticelulitic/cervical/reflexo + o sedinta consiliere nutritionist, reducere 80% de la 260 RON

52 
Comanda

Valoare

260 Ron

Reducere

80%

Economisesti

208 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
52 RON 2 sedinte masaj relaxare/anticelulitic/cerv
 

BENEFICII

Masajul anticelulitic este una din cele mai bune solutii pentru a scapa de aspectul de "coaja de portocala".
Masajul de relaxare este un masaj general, al intregului corp, care are ca scop eliminare rapida a oboselii, relaxarea musculara si generare a unei stari generale bune.
Scopul masajului cervical in zona gatului este de a aduce sange din zona creierului, pentru relaxare, eliminarea stresului, cu efecte benefice asupra coloanei.
Despre nutritie si cum ar trebui sa ne alimentam, sfaturi personalizate despre alimentatie pentru un stil de viata sanatos si o silueta perfecta.
In plus: 10 sedinte masaj anticelulitic+3 sedinte masaj cu infrarosu 450 RON, reducere 35% de la 700 RON.

DETALII OFERTA

2 sedinte masaj anticelulitic/relaxare/cervical/reflexo 30'
1 Sedinta consiliere nutritive 25'

Masajul anticelulitic
Masajul anticelulitic este o solutie foarte eficienta, prin faptul ca actioneaza la nivelul cauzei si anume urmareste restabilirea circulatiei adecvate. Efectele lui benefice sunt multiple insa:
- Stimuleaza circulatia sanguina arteriala si venoasa;
- Stimuleaza eliminarea toxinelor din organism;
- Diminueaza stratul adipos;
- Scade circumferinta corporala;
- Imbunatateste aspectul pielii, prin cresterea oxigenarii la acest nivel.


Masajul de relaxare este un masaj general, al intregului corp, care are ca scop eliminare rapida a oboselii, relaxarea musculara si generare a unei stari generale bune. Este extrem de eficient in cazul starilor de oboseala accentuata. Masajul nu este unul brutal sau dureros asa ca va puteti lasa corpul "sa pluteasca". Masajul de relaxare se efectueaza, de regula, cu uleiuri sau creme parfumate, care stimuleaza starea de bine si relaxarea, conform aromoterapiei.


Masajului cervical in zona gatului este de a aduce sange din zona creierului, pentru relaxare, eliminarea stresului, cu efecte benefice asupra coloanei.

Prin masajul efectuat asupra unei zone reflexogene, se obtine o mai buna irigare sanguina a acesteia si totodata a organului cu care aceasta zona este in interdependenta. 

Masajul aplicat zonei talpii obtine cele mai bune rezultate. Zona palmei este folosita doar in cazuri deosebite si asta pentru ca palma este mai rezistenta si mai putin sensibila fata de talpa.Consiliere nutritie
Principalele modificari ale obiceiurilor alimentare ale ultimelor decenii tind sa influenteze mai ales corpul, un corp protejat prin natura sa de carente energetice si foame, dar care risca sa fie distrus de abundenta. Cea mai grava eroare alimentara sta in abandonul alimentelor vegetale in favoarea celor animale. Numarul persoanelor supraponderale este intr-o continua crestere.
Cea mai importanta regula de alimentatie sanatoasa in viziunea specialistilor este respectarea celor trei mese pe zi, ultima fiind mai devreme de 19:00. Micul dejun este de importanta capitala in economia metabolica a organismului prevenind depunerile de grasime nedorite.


"Suntem ceea ce mancam"


ASOCIATIA DE STUDII EZOTERICE "BENEI ELOHIM", prin cabinetul de terapii alternative si nutritie - dr.Elena Viorica Andrei
Str. Piata Amzei, nr. 10-22, sc. D, parter, ap.1, interfon 01.


Website: www.studiuezoteric.ro UTILIZAREA VOUCHERELOR

• Daca ai efectuat plata cu cardul vei primi voucherul in contul tau de pe Go4deaL, in sectiunea "Vouchere" si prin e-mail in maxim 24 de ore de la incheierea ofertei
• In cazul transferului bancar dureaza mai mult confirmarea platilor in sistem, dupa aceasta fiind trimise voucherele.
• Daca platesti prin transfer bancar poti plati cu pana la 24 de ore in plus de la incheierea ofertei.
• Nu uita sa printezi si sa iei cu tine voucherul.
 
Alte oferte active