Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

51% reducere: 49 Lei pentru un abonament la Fitness ?Happy Hours? la Respect Gym ? Fara numar limitat de sedinte! (valoare 100 Lei)

49 
Comanda

Valoare

100 Ron

Reducere

51%

Economisesti

51 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
51% reducere: 49 Lei pentru un abonament la Fitnes
 

Descriere oferta

Vrei sa te mentii mereu in forma? Activitatea fizica este foarte importanta pentru mentinerea sanatatii si frumusetii corpului. Pandoria.ro si Respect Gym va pun la dispozitie un program complet de fitness la pretul de numai 49 de lei fara un numar limitat de sedinte.

Puteti beneficia de abonamentul la Fitness “Happy Hours” intre orele 07:00-16:00, de luni pana vineri. Clubul Respect Gym va pune la dispozitie o sala de k-1, o sala de fitness de 450mp cu 100 de posturi, pentru toate grupele musculare si o sala pentru aerobic, receptie cu cafenea, aparatura cardio (benzi, biciclete, eliptice).

Beneficiile aduse un program de Fitness:
- Intarirea fortei si cresterea mobilitatii organismului
- Constitutia fizica general imbunatatita
- Intarirea sistemului imunitar
- Satisfactia de a avea un corp frumos si sanatos
- Obtinerea unei siluete de invidiat
- Ascendent important in plan psihologic

Instructorii Respect Gym iti stau la dispozitie pentru orice fel se sfaturi sau planuri de antrenament. Cumpara voucherul in valoare de 49 de lei si beneficiezi de sedinte nelimitate la fitness intre orele 07:00-16:00.

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.pandoria.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active