Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8810 inregistrati Close Close

50 ron în loc de 130 ron pentru o sedinta detox spa + reflexoterapie la clinica metraqi . bonus 60% reducere la tratamentele cu ondamed

50 
Comanda

Valoare

130 Ron

Reducere

62%

Economisesti

80 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
50 ron în loc de 130 ron pentru o sedinta detox s
 

Termeni Voucher:

• Foloseşte voucherul in perioada 12.06 – 12.07.2011;
• Program: luni – duminica, 09:00 – 18:00;
• Voucherul se foloseste pe baza de programare la 031.710.03.92 ;
• Poti achiziţiona maxim 5 vouchere, insa poti folosi doar 2 si pe celelalte le poti face cadou.
•Adresa: Str. Mircea Badescu 22, sector 3
•Website: http://www.metraqi.ro
•Telefon: 031.710.03.92

Beneficii:

• Metraqi este singura clinica ce acorda terapii/ masaje persoanelor cu varsta cuprinsa intre 0-100 ani;
• BONUS 60% reducere la tratamentele cu ONDAMED;
• Prin terapiile oferite de Clinica Metraqi specialistii isi propun sa trezeasca la viata memoria celulara a starii de bine si capacitatea de autovindecare;
• Durata pachet: 1h
Informatii despre Oferta

Clinica Metraqi este specializata in medinica traditionala chineza:acupunctura, fitoterapie chineza si elemente de dietoterapie, tratamentecare acopera gama larga de afectiunisi ofera o formulaindividualizata de tratament. Medicul acupunctor este specializat inChina, in clinici de medicina traditionala. Prin terapiile oferite deClinica Metraqi specialistii isi propun sa trezeasca la viata memoriacelulara a starii de bine si capacitatea de autovindecare. Astfelsepoate ajunge lareglarea functionala a organismului (acupunctura,reflexoterapie, biorezonanţa, homeopatie, cristaloterapie), ladetoxifiere (reflexoterapie, homeopatie, fitoterapie, biorezonanţa), lacorectarea carentelor vitaminice si antioxidante ale organismului(fitoterapie si alte suplimente nutritive), precum şi la eliminareasentimentelor negative care provoaca blocaje in intreg organismul(terapia Bach, psihoterapia).

De altfel, Clinica Metraqi iti pune la dispozitie terapiakinetoprofilaxia (gimanstica si masajul nou nascutului), care este • forma de armonizare a copilului si un mijloc placut de recreere siatenuare a colicilor.

Reflexoterapia ajuta la detoxifierea si la reglareametabolismului, pe talpa fiind proiectate holografic toate organelecorpului. Stimularea acestor zone duce la reglarea functiilor organelorrespective. Aceasta terapie dateaza din antichitate, fiind intalnita insurse isto rice atat in Egipt, cat si in China.

Detox Spa este un aparat profesional de detoxifiere a organismului care arela baza principiul tratamentului prin ioni,intr-maniera simpla si placuta. Aparatul de detoxifiere Detox Spaaccelereaza detoxifierea naturala a organismuli si ajuta la slabit.

ONDAMED esteun aparat de pulsterapie magnetica pe care terapeutul il foloseste casa determine frecventele sonore care impreuna cu anumite campurielectromagnetice de joasa intensitate genereaza un raspuns functional insistemul nervos vegetativ al pacientului (tehnologia PEMF). Stimulareatemporara a tesuturilor prin aceste frecvente impreuna cu participareaconstienta si subconstienta a pacientului la tratament au ca rezultatrelaxarea, reeducarea musculara, recuperarea neuromotorie posttraumaticasi postchirurgicala, precum si alte efecte terapeutice pentru durere,indepartarea efectelor stressului, reducerea inflamatiilor siimbunatatirea functiei imune. Tehnica este neinvaziva si fara efectesecundare sau adverse, presupunand doar aplicarea unui colier special siscanarea corpului de la distanta de cativa centimetri cu unaplicator.

Nu exista contraindicatii, de tratament poate beneficia oricine arenevoie, inclusiv femei gravide, copii, persoane cu proteze metalice.
Pana in prezent aparatul a tratat cu succes diverse afectiuni, de exemplu:

- dureri acute si cronice de orice cauza

- afectiuni ale coloanei vertebrale (discopatie, sciatica, hernie de disc)

- dezechilibre endocrine (tiroida, pancreas, tulburari menstruale, menopauza)

- dezechilibre metabolice cauzate de stress (insomnii, afectiuni digestive)

- probleme cardiovasculare si circulatorii (hipertensiune arteriala, edeme)

 

PARTENER : CLINICA METRAQI

Adresa: Str. Mircea Badescu 22, sector 3

Website: http://www.metraqi.ro/

Telefon: 031.710.03.92

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.prodeal.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Alte oferte active