Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8815 inregistrati Close Close

50% reducere pentru 5 interventii IT software sau hardware. Laptopul sau computerul tau sunt in siguranta pe mana profesionistilor.

191 
Comanda

Valoare

382 Ron

Reducere

50%

Economisesti

191 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
50% reducere pentru 5 interventii IT software sau
 

Beneficii

Cu cuponul de reducere oferit de BestCityDeal siBlack Code ai urmatoarele beneficii :

5 Interventii IT pe o perioada de 2.5 luni, pana la expirarea voucher-ului. Pretul real este de 382 Lei (TVA-ul este inclus) iar cu reducerea de 50% pretul de achizitionare este de 191 Lei. (TVA-ul este inclus)

Toate problemele legate de calculatorul sau calculatoarele dvs. vor fi rezolvate de Blackcode. Interventia se face la fata locului sau prin intermediul internetului(remote) in functie de nivelul problemei. 

Interventiile pot fi de natura software sau hardware. In pretul interventiilor nu este inclus pretul nici unei componente care se strica si trebuie inlocuita. Piesele stricate ce trebuiesc inlocuite se factureaza separat, in avans, daca se doreste interventie din partea Blackcode.

Mai multe detalii despre serviciile oferite:www.blackcode.ro 

 

 

Conditii utilizare

Voucher-ul este valabil 2.5 luni de la data listarii acestei oferte si poate fi utilizat numai dupa contactarea BlackCode si semnarea contractului de prestari servicii avand ca obiect cele 5 interventii, cu conditia semnarii contractului mentionat in termen de maxim 2 saptamani de la data listarii ofertei.

Se pot cumpara maxim 2 vouchere pe acelasi nume, din care se poate utiliza un singur voucher pe numele personei (fizice sau juridice) care a achizitionat, iar celalalt voucher poate fi facut cadou, caz in care se va preciza numele persoanei (fizice sau juridice) care il va utiliza.

Partenerul nostru, raspunde cu placere la intrebari la urmatoarele date de contact:

Telefon: 0751.283.821

E-mail:oferta@blackcode.ro

Site : www.blackcode.ro 

 

 

Black Code va ofera servicii de web design, web development, web hosting si servicii IT pentru persoane juridice, organizatii, institutii publice, persoane fizice si persoane fizice autorizate, indiferent de domeniul dumneavoastra de activitate. Fie ca va doriti un proiect nou, fie ca aveti unul pe care doriti sa-l modificati sau sa-l refaceti, noi avem solutii pentru dumneavoastra.Black Code ofera servicii complete de:

Web design
SEO & SEM
Multimedia
Logo design
Animatie
Editare foto-video
Web hosting
Diagnosticare si depanare PC desktop sau laptop
Configurare si/sau asamblare PC desktop
Configurare laptop dupa specificatiile clientului
Instalare si configurare sisteme de operare PC(Linux,Windows XP/Vista/7)
Solutii Software
Instalare si configurare retele LAN/WLAN
Consultanta si mentenanta IT

Serviciile profesionale oferite de noi sunt la cel mai inalt nivel in domeniu si satisfac cele mai exigente cerinte. Fiecare client beneficiaza de intreaga noastra atentie.

In realizarea oricarui proiect si prestarea serviciilor oferite, avem in vedere, in primul rand, atingerea scopului pe care vi-l propuneti, pentru că fiecare serviciu pe care il oferim este o unealta care va ajuta sa obtineti rezultatul dorit.

 

 
Alte oferte active