Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8815 inregistrati Close Close

50% reducere: 85 Lei pentru un Abonament pentru Inchirierea de Jocuri Video pentru PS3, PS2, PSP si Nintendo Wii, valabil o luna, la Doogle.ro. - poti lua acasa 2 jocuri, insa le poti schimba de cate ori vrei! (valoare 170 Lei)

85 
Comanda

Valoare

170 Ron

Reducere

50%

Economisesti

85 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
50% reducere: 85 Lei pentru un Abonament pentru In
 

Descriere oferta

Esti pasionat de gaming?Pandoria.rsi Doogle.rstiu ca viata de gamer se traieste intens si spontan, de aceea iti ofera posibilitatea sa experimentezi la tine acasa, fara sa cheltuiesti sume enorme pe jocurile video.

Beneficiezi de reducere de 50% la un abonament pentru inchirierea de jocuri videpentru PS3, PS2, PSP si NintendWii, valabil luna. Abonamentul lunar iti permite schimbul nelimitat de jocuri fara costuri suplimentare. Asta inseamna ca pe intreaga perioada a derularii abonamentului, poti schimba oricate jocuri doresti, luand acasa cate doua jocuri data. Nu se percepe garantie pentru inchirierea jocurilor.

Poti inchiria orice joc, de la jocurile de fighting, la driving, shooting, first person, adventure, sport, role plaing si action. Ca iubitor de jocuri, crezi in prietenia virtuala, dar si in lupta crancena din jocurile de fighting, iti place sa conduci periculos dar sa fii in siguranta, vrei cu tot dinadinsul sa te distrezi si atunci cand pierzi, de aceea Doogle.rsi Pandoria.riti vin in ajutor, oferindu-ti un abonament de luna cu numai 85 lei.

Doogle.riti ofera cea mai buna selectie de jocuri, console si accesoriipentru inchiriere, din Romania. Doogle.roiti ofera si optiunea de cumparare de jocuri noi si folosite la preturi competitive precum si optiunea de trade-in jocuri si console pentru alte produse de pe site-ul nostru. Inchirieri, vanzari, trade-in jocuri, console, accesorii.

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.pandoria.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active