Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

50% reducere: 7 lei pentru un voucher de reducere 50% la orice tatuaj, de orice marime la Zaed Tattoo

7 
Comanda

Valoare

14 Ron

Reducere

50%

Economisesti

7 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
50% reducere: 7 lei pentru un voucher de reducere
 

Descriere oferta

Tatuajul este o form? de arta, aparuta cu mii de ani in urma, fiind un mod de infumusetare si modificare a corpului, ce exprima individualitatea.

Zaed Tattoo iti va oferi conditiile optime realizarii unui tatuaj, folosind aparatura profesionala, respectand cele mai inalte standarde de igiena, avand toate avizele de la Ministerul Sanatatii. In salon se lucreaza numai cu ace sterile de unica folosinta, tusuri vegetale de cea mai buna calitate (Eternal, Starbrite, Intenze) si aparatura de tatuaj profesionala de ultima generatie.

Edward Ciocodeica este tattoo artist cu o experienta in domeniu de 6 ani si te va ajuta sa-ti alegi si sa-ti  faci tatuajul pe care ti l-ai dorit intotdeauna!

Fie ca vrei un tatuaj cu semnificatie simbolica, in stil japonez (kanji), inspirat din modelele tribale, inspirat de eroii preferati sau de persoanje de desene animate, un tatuaj portret sau unul banderola, Pandoria.ro impreuna cu Zaed Tattoo iti ofera ocazia potrivita pentru a-ti realiza tatuajul care te reprezinta!

Poti folosi vocherul pentru orice model de tatuaj, indiferent de marimea sau culorile alese. In functie de dimensiunea si complexitate, pretul va varia, dar tu vei beneficia de reducerea de 50% la orice model.

* Tatuajele se fac doar persoanelor de peste 18 ani. Persoanele de peste 16 ani se pot tatua doar cu acordul parintilor.

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.pandoria.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active