Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

50% reducere: 67 lei pentru 5 sedinte adult + copil la Salina Natalia (valoare 135 lei)

67 
Comanda

Valoare

135 Ron

Reducere

50%

Economisesti

68 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
50% reducere: 67 lei pentru 5 sedinte adult + copi
 

Descriere oferta

Pandoria va invita la Salina Natalia - singura salina artificiala din Bucuresti care sterilizeaza camera de aerosoli inaintea fiecarei sesiuni de tratament!

Beneficiile aerosolilor salini:
- imbunatateste curatarea tractului respirator;
- fluidizeaza si reduce mucozitatile nazale;
- scade vascozitatea sputei;
- reduce frecventa acceselor de tuse;
- are efect bactericid si bacteriostatic asupra florei microbiene patogene din sistemul respirator;
- scade numarul neutrofilelor si al bacteriilor , crescand numarul macrofagelor alveolare ce au rolul de a distruge bacteriile;
- stimuleaza dezvoltarea florei normale din tractul respirator ce are rol de protectie in cazul unor viitoare infectii;
- reduce nivelul imunoglobulinei E in cazul pacientilor astmatici;

Frumusete:
- In cadrul sedintelor de haloterapie, mineralele pe care le contine sarea din salina vor ajuta la curatarea si detoxifierea pielii.

Sanatatea corpului:
- Sarea contine fier (previne anemia si creste imunitatea), calciu (bun pentru sistemul osos), magneziu(necesar in functionarea normala a sistemului nervos si cel muscular), seleniu (previne distrugerea celulelor de catre radicalii liberi), litiu (reduce nivelul chimicalelor din corp), mangan(ajuta la formarea cartilagiilor si la mentinerea sanatatii pielii), etc.

Sanatatea mentala:
- In salina noastra combinam haloterapia cu meloterapia (terapia prin muzica).

Atmosfera salinei este calma si linistitoare. Chiar si cateva minute petrecute in astfel de conditii vor ajuta sa va relaxati mintea si corpul eliminand stresul acumulat zilnic.

La Salina Natalia o sedinta este compusa din 15 minute ionizare + 45 minute aerosoli salini. Aceasta echivaleaza cu 3 zile petrecute la malul marii. Se incepe treptat, pentru o acomodare a pacientului cu mediul salin, prima sedinta fiind de 30 de minute, a doua de 40 minute si din a treia sedinta de haloterapie, atingandu-se cele 45 de minute cu care se continua pana la sfarsitul sedintelor recomandate.

Atat in sala de ionizare cat si in sala de aerosoli veti beneficia de ziare, reviste, joc de sah, table si access wireless gratuit. Copii au la dispozitie numeroase jocuri, jucarii si masute dotate cu mai multe seturi de creioane colorate si planse de colorat. De asemenea, in ambele sali, muzica de relaxare special aleasa va va ajuta sa va destindeti si sa va bucurati cat mai mult de clipele petrecute aici!

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.pandoria.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active