Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8784 inregistrati Close Close

50% reducere: 40 Lei pentru un masaj relaxare spate + o detoxifiere (valoare 80 Lei). Bonus: 2 sedinte detoxifiere gratuite la orice abonament achizitionat.

40 
Comanda

Valoare

80 Ron

Reducere

50%

Economisesti

40 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
50% reducere: 40 Lei pentru un masaj relaxare spat
 

Descriere oferta

Masajul este una dintre cele mai vechi terapii naturiste. El contribuie la sanatatea fizica si emotionala si in functie de miscarile practicate, stimuleaza si relaxeaza muschii, invioreaza tonusul muscular, imbunatateste circulatia, indeparteaza stratul de celule moarte si excesul de sebum din glandele sebacee avand efect de curatire, combate celulita, influenteaza favorabil sistemul nervos, relaxeaza si calmeaza intregul organism.

Oferta zilei iti propune o reducere de 50% pentru un masaj spate si o detoxifiere la cabinetul Iulian Carp (consultant in bunastare si sanatate, maseur profesionist si reflexoterapeut).

Detoxifierea este foarte importanta pentru imbunatatirea organismului tau. Sanatatea organismului uman depinde in mare masura de echilibrul electric si energetic din corp. Trebuie luat in considerare si faptul ca organismul uman actioneaza asemenea unui magnet imens care atrage elemente nocive care dezechilibreaza functiile organismului, creand un mediu propice pentru boli, alergii si probleme ale sistemului imunitar. Utilizarea regulata a aparatului Detox Spa sprijina corpul in actiunea de detoxifiere, imbunatatind efectul de bariera al sistemului imunitar si sprijina ficatul si rinichii in procesul de detoxif0iere.

Pe langa oferta zilei, centrul va ofera doua sedinte de detoxifiere la orice abonament. Relaxare placuta!

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.pandoria.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active