Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

50% reducere: 35 Lei pentru un Pachet Complet de Epilat (epilat lung Picioare si Brate + Axila + Mustata + Inghinal normal) la Salon Alesia (valoare 70 Lei)

35 
Comanda

Valoare

70 Ron

Reducere

50%

Economisesti

35 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
50% reducere: 35 Lei pentru un Pachet Complet de E
 

Descriere oferta

O data cu vremea calda, soarele ne dezbraca de pantalonii lungi, geci si cizme si ne obliga sa purtam rochite, fuste si sandale. Pentru ca acum avem nevoie de piele fina care sa arate impecabil, mai mult ca oricand, Pandoria.rsi Salonul Alesia iti propun oferta de nerefuzat!

Beneficiezi de reducere de 53% la un pachet complet de epilat, care contine epilat lung picioare si brate, axial, mustata si inghinal normal, pretul final fiind de numai 35 de Lei. Pentru epilat inghinal intim/total trebuie sa platesti diferenta de doar  10 lei.

Cosmeticienii Salonului Alesia te vor rasfata si iti vor oferi servicii de inalta calitate, pentru ca tu sa te simti relaxata si multumita. Atenti la detalii si profesionisti in cosmetica, personalul calificat al Salonului Alesia te va epila cu multa grija si atentie, fara ca tu sa simti durere.

Pentru ca ne place sa aducem frumusetea la rang de arta si perfetiunea la indemana tuturor, oferta zilei cuprinde un pachet complet de epilat la cel mai mic pret, pentru toate femeile care isi doresc sa fie frumoase si apreciate.

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.pandoria.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active