Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

50% reducere: 150 Lei pentru Consultatie Cardiologica, Ecografie si Electrocardiograma la Clinica Delta Pro Medical. BONUS: 30% reducere pentru orice Investigatie de Cardiologie. (valoare 300 Lei)

150 
Comanda

Valoare

300 Ron

Reducere

50%

Economisesti

150 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
50% reducere: 150 Lei pentru Consultatie Cardiolog
 

Descriere oferta

Ai grija de inima ta indifernet de varsta! Oferta zilei iti propune o consultatie cardiologica, o ecografie si o electrocardiograma la un pret foarte inimos, de numai 150 Lei. Ca bonus primesti o reducere de 30% pentru orice investigatie de cardiologie.

Daca sunteti curiosi sa aflati ce risc aveti pentru o boala cardiovasculara sau pur si simplu vreti sa va ingrijiti de sanatatea dvs, atunci acum este momentul unei vizite la medicul cardiolog de la Delta Pro Medical. De asemenea, daca suferiti de durere toracica, palpitatii, oboseala excesiva sau dificultati in respiratie, o vizita la cardiolog va poate clarifica sursa problemei.

Ecografia cardiaca este in prezent o investigatie de prima linie in diagnosticul bolilor cardiovasculare. Ea este cruciala pentru diagnosticul tuturor bolilor cardiace, nu numai pentru a confirma diagnosticul, ci si pentru a exclude posibilitatea unei anumite boli.

Ecografia cardiaca nu necesita o pregatire speciala a pacientului. Acesta poate manca, bea lichide si isi poate lua medicamentele prescrise anterior de medic. Ea poate fi efectuata la orice varsta, ori de cate ori este necesar, neavand contraindicatii. Este utila in urmarirea evolutiei sub tratament a bolnavilor cardiovasculari.

Electrocardiograma (EKG, ECG) este un test ce masoara impulsurile electrice ale inimii.Inima este o pompa musculara formata din patru camere. Cele doua camere de sus sunt denumite atrii, iar cele de jos, ventricule. Un sistem natural electric, face ca muschiul inimii sa se contracte si sa pompeze sangele catre plamani si restul corpului.


Delta PRO Medical asigura servicii medicale si chirurgicale de inalta calitate si profesionalism, in sistem privat, intr-o atmosfera destinsa, plina de caldura si intr-un mediu ultramodern cu un personal atent si calificat. Puteti beneficia de indrumari si tratamente medicale, tratamente chirurgicale, sfaturi comportamentale, dieta, psihoterapie si multe altele.

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.pandoria.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active