Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8810 inregistrati Close Close

50% reducere: 100 Lei pentru Holter EKG - Monitorizarea continua a Ritmului Cardiac (24 ore ) la Clinica Delta Pro Medical. (valoare 200 Lei)

100 
Comanda

Valoare

200 Ron

Reducere

50%

Economisesti

100 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
50% reducere: 100 Lei  pentru Holter EKG - Monitor
 

Descriere oferta

Ai palpitatii si uneori simti ca iti sare inima din piept fara sa fi facut efort sau fara sa fi trait vreemotie puternica? Palpitatiile sunt un simptom  des  intalnit, descrise ca batai ale  inimii pe care bolnavii le simt si ii incomodeaza, determinate de schimbari ale frecventei si/sau ale ritmului cardiac. Ele pot fi un semn de afectare cardiaca sau pot aparea si la indivizi normali dupa eforturi fizice mari, consum de cafea, alcool, tutun, mese abundente, stres.

Metoda de evaluare a unui pacient cu palpitatii este monitorizarea continua (Holter EKG), in special daca palpitatiile apar zilnic.
Monitorizarea ambulatorie (24 ore) a ritmului cardiac - ECG permite inregistrarea ritmului cardiac 24 de ore oferindu-i medicului informatii despre functionarea inimii pacientului, pe tot parcursul unei zile normale de munca. Astfel sunt surprinse atat momentele mai linistite cat si momentele mai stresante ale pacientilor. Aceasta inregistrare se face prin intermediul unor electrozi montati pe corpul pacientului, electrozi ce sunt conectati la un recorder prins la curea.

Pacientul trebuie sa se prezinte in clinica pentru montarea holterului si sa revina a doua zi pentru demontarea si interpretarea informatiilor de catre medicul cardiolog.

Pacientului i se monteaza niste electrozi pe corp, electrozi ce sunt conectati la un mic aparat ce va fi purat la brau.

Holterul EKG este recomandat pentru:
-    diagnosticarea si evaluarea severitatii aritmiilor cardiace si a tulburarilor de conducere. Aritmiile si tulburarile de conducere pot fi permanente si atunci vor fi evidentiate cu ajutorul unei electrocardiograme obisnuite. Cand aceste tulburari sunt intermitente, ele nu sunt surprinse in timpul unei electrocardiograme, dar monitorizarea Holter le poate evidentia.
-     in cazul simptomele de palpitatii si pierderi de cunostinta ( sincopele).
-     in absenta simptomelor, in anumite boli cu risc crescut de aritmii sau pentru evaluarea eficientei tratamentului antiaritmic.
-    diagnosticarea ischemiei silentioase
-     ischemie care produce modificari electrocardiografice, dar nu este insotita de durere.

Centrul medical Med New Life - Departamentul de Cardiologie isi propune sa ofere asistenta medicala cardiologica completa  si prompta cu ajutorul unei echipe de medici cu experienta in Cardiologie si printr-suita variata de investigarii cardiologice (pentru mai multe informatii accesati sectiunile Servicii si Medici).

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.pandoria.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active