Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

50 Lei in loc de 300 Lei pentru Consultatie + Plan de tratament + Detartraj + Periaj + Air Flow, numai la Ards Dental Clinic, 83% discount

50 
Comanda

Valoare

300 Ron

Reducere

83%

Economisesti

250 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
50 Lei in loc de 300 Lei pentru Consultatie + Plan
 

Despre Ards Dental Clinic

Clinica noastra va ofera servicii stomatologice intr-un ambient placut si relaxant pentru a beneficia de tratamente moderne cu aparatura de ultima generatie efectuate de doctori specialisti, in conditii de profesionalism, confort, siguranta si fara durere.

Echipa de medici vine in intampinarea dorintelor si nevoilor tale, atat pentru a rezolva problemelor minore cat si pentru reabilitari protetice complexe pe implanturi dentare .In clinica noastra sterilizarea se efectueaza dupa standarde europene iar toate echipamentele folosite in timpul sterilizarii sunt permanent verificate si testate.

In luna aprile aveti reducere 40% la albirea cu lampa plasma ZOOM ADVANCED POWER cea mai noua si mai performanta metoda de albire dentara , pana la 10 nuante intr-o singura sedinta.

Tartrul se formeaza prin mineralizarea in timp a placii bacteriene impreuna cu sarurile de calciu din saliva. Acesta adera de suprafata dintilor dar si pe alte zone dure: obturatii , coroane dentare, proteze, implante sau aparate ortodontice. Ritmul de formare al tartrului este specific fiecarei persoane si depinde in principal de fluxul salivar si de natura alimentelor consumate.

Tartrul dentar produce inflamatia gingiilor si sangerarea gingivala la cele mai mici atingeri, dar si favorizeaza aparitia cariilor dentare prin mentinerea in contact a placii bacteriene cu dintele.

Se recomanda efectuarea unui detartraj o data la sase luni, iar la pacientii cu lucrari fixe si implanturi o data la patru luni. Nu se recomanda efectuarea detartrajului ultrasonic la persoanele cu boli infecto-contagioase , hiperestezie dentinara, pacienti purtatori de pacemakersi la copiii sub 14 ani.
Pentru a finisa suprafetele dentare dupa detartraj se efectueaza un periaj profesional cu paste abrazive profesoionale, suprafata dentara devenind neteda si lucioasa.

Air flow-ul este o metoda moderna de indepartare a coloratiilor din zone mai greu accesibile, rezultatul fiind niste dinti mai curati , luciosisi mai albi ,deschiderea culorii fiind de pana la o nuanta fara a afecta structura smaltului.

Termenele si datele ofertei


  • Voucherul este valabil pentru o persoana si include:
   • Consultatie de specialitate
   • Plan de Tratament
   • Detartraj
   • Periaj
   • Air Flow
  • Bonus: 20% reducere pentru orice tratament in cabinet (nu se cumuleaza cu alte reduceri de la clinica)
  • Incepand cu data 30.03.2011 aveti la dispozitie 60 de zile pentru a beneficia de oferta
  • Durata serviciului este de 1 ora
  • Voucherul este valabil numai in clinica Ards Dental Clinic din Bucuresti, Str. Axinte Uricariul, nr.8
  • Programul este de luni pana vineri, intre orele 9:00-20:00 si sambata, intre orele 09:00-14:00
  • Este necesar sa faceti o programare telefonica, la telefon 0722.702.328 sau 031.424.84.93
  • Un utilizator poate achizitiona mai multe vouchere
  • In momentul achizitiei, va rugam sa specificati numele beneficiarului voucherului.
  • Este necesar sa prezentati voucherul imprimat pe hartie pentru a beneficia de oferta.
Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.goldendeals.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active