Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8810 inregistrati Close Close

5 lei in loc de 120 lei pentru un abonament la curs de fotbal pentru copii intre 5 si 15 ani timp de o luna la CS Inter Galaxy

5 
Comanda

Valoare

120 Ron

Reducere

96%

Economisesti

115 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
5 lei in loc de 120 lei pentru un abonament la cur
 

Oferta pe scurt

Vrei sa ii oferi copilului tau o activitate care sa il ajute sa se dezvolte armonios si sa isi faca cat mai multi prieteni ?

Clubul sportiv Inter Galaxy vine in ajutorul tau cu o oferta speciala.Doar 5 ron in loc de 120 ron, pentru un abonament la curs de fotbal pentru copii intre 5 si 15 ani timp de o luna.Reducere de95%.

Detalii partener

Clubul Sportiv Inter Galaxy
Intersectie Soseaua Mihai Bravu cu Calea Dudesti, vis-a-vis de McDonalds Dristor
www.csintergalaxy.com

Detalii oferta

 

Astazi copiii cresc intr-o lume digitala, o lume in care miscarea in aer liber si sportul sunt inlocuite din ce in ce mai mult de tehnologia moderna.

De aceea, trebuie sa-l incurajam sa faca sport. Astfel copilul se va dezvolta armonios, va fi sanatos si plin de viata. In acelasi timp, prin jocurile sportive el va invata ce inseamna spiritul de echipa si va intelege ca trebuie sa respecte reguli.

Sportul ii dezvolta gandirea, atentia si-i formeaza deprinderi.Un copil care face miscare constant capata indemanare si forta. Prin sporturile de grup, va descoperi prietenia si jocul in echipa si va deveni sociabil. In plus, copilul isi intareste vointa si capacitatea de concentrare si invata cum sa-si invinga frica, emotiile si stresul, devenind increzator in propriile forte. Practicarea unui sport il obisnuieste cu un stil de viata echilibrat: respectarea orelor de somn, disciplina, punctualitate, lucrul in echipa si dorinta.

 

Clubul Sportiv Inter Galaxy

Clubul Sportiv Inter Galaxy Bucuresti a fost infiintat ca organizatie non-profit in anul 2009, organizat in baza Legii Educatiei Fizice si Sportului 69/2000 si in prezent, afiliat la Federatiile de Specialitate din cadrul A.N.S.

Diferenta dintre o scoala de fotbal si un club de fotbal este aceea ca noi nu fortam copiii pentru a-i face fotbalisti, ci incercam sa le descoperim si dezvoltam aptitudinile, concomitent cu o dezvoltare armonioasa si completa a organismului.
Terenurile bazei noastre sportive se afla la intersectia Soseaua Mihai Bravu cu Calea Dudesti, vis-a-vis de McDonald's Dristor si sala scoala nr.84.

Antrenorii nostrii sunt profesionisti , dedicati in totalitate instruirii si formarii unor viitori campioni.

Le oferim copiilor sansa de a participa la nenumarate competitii si de a obtine diplome si premii semnificative.

 

Instructiuni de utilizare voucher

 

Imediat dupa ce s-a activat oferta vei primi un mail cu instructiunile de printare a voucherului.

Foloseşte voucherul incepand cu a doua zi de la terminarea ofertei, valabil pana la 01.09.2011

Poti achizitiona 2 vouchere pentru copilul tau si oricate pentru a le face cadou.

Pentru rezervari sunati la numerele de telefon: 0720.363.361 si 0730.110.353 sau e-mail la: office@csintergalaxy.com

Pastreaza bine codul unic al voucherului. Acesta poate fi folosit o singura data si pierderea lui inseamna ca altcineva poate sa-l foloseasca pentru a obtine oferta.

 
Alte oferte active