Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

49 lei pentru 3 sedinte de masaj anticelulutic de 45 min sau 6 sedinte de masaj de relaxare de 30 min la Allure Salon in valoare de 180 lei – reducere 73%!

49 
Comanda

Valoare

180 Ron

Reducere

73%

Economisesti

131 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
49 lei pentru 3 sedinte de masaj anticelulutic de
 

Oferta pe scurt

Zumzi si Salon Allure te relaxeaza sau te ajuta sa slabesti!

Oferta:
- 3 sedinte de masaj anticelulitic de 45 min sau 6 sedinte de masaj de relaxare de 30 min.

Produsele folosite in salon sunt profesionale (Bruno Vassari, Aseida, Cosmedic), iar personalul este unul calificat, pregatit sa va ajute sa ajungeti la rezultatele dorite si sa va indrume asupra tratamentului adecvat.

Programul salonului:
Luni - Vineri: 13:00 - 21:00 
Sambata: 10:00 - 16:00
Duminica: Inchis 

Inainte sa mergi la salon este nevoie sa iti faci programare la numarul: 0720-810504; 0752-614228; 0764-139444. 
Daca nu mai poti ajunge la programare esti rugata sa anunti la salon cu cel putin 8 ore inaintea programarii.
Poti sa beneficiezi de o programare (sedinta de masaj) pe saptamana.

Daca doresti sa faci si cele 3 sedinte de masaj anticelulitic si cele 6 sedinte de masaj de relaxare poti comanda 2 vouchere, daca nu, poti folosi un singur voucher, dar poti comanda mai multe pentru a le face cadou.

Voucher valabil pana la: 21 august 2011

 

 

Masajul anti-celulita este una din cele mai bune solutii de a scapa de “coaja de portocala". Acest tip de masaj se efectueaza local, in zonele afectate de celulita. Masajul se face de obicei pe solduri, picioare, fese, abdomen. Se folosesc creme reductoare sau uleiuri specifice, pentru a spori efectul anti-celulita.
Influentele masajului anti-celulita asupra organismului se explica in buna masura prin actiunea directa asupra straturilor superficiale ale corpului. Cu ajutorul acestui masaj se stimuleaza supletea si elasticitatea pielii si a tesuturilor subcutanate si se activeaza circulatia sangelui.

Masajul de relaxare are ca scop principal eliminarea oboselii, relaxarea musculara si inducerea imediata a unei stari de bine. Este recomandat ca acest tip de masaj sa se realizeze pe intreg corpul (masaj general), insa se poate efectua la cerere si pe anumite sectiuni corporale (spate, picioare, brate, abdomen).

 
Alte oferte active