Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8779 inregistrati Close Close

49 Lei pentru 22 de sedinte de dansuri pentru adulti: 8 sedinte de Dansuri de Societate + 8 sedinte de Salsa + 3 sedinte de Zumba + 3 sedinte de Tango sau 22 de sedinte pentru copii, numai la Magic Dance, 86% discount

49 
Comanda

Valoare

350 Ron

Reducere

86%

Economisesti

301 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
49 Lei pentru 22 de sedinte de dansuri pentru adul
 

Traieste viata in pasi de dans!

  Salsa este cel mai indragit dans, datorita caracterului sau latino, a usurintei cu care se invata si a faptului ca impresioneaza atunci cand este dansat in orice ocazie. Este un dans care va va stimula imaginatia si creativitatea, in acelasi timp oferindu-va reteta ideala pentru relaxare si pentru a cunoaste persoane noi.

  Începând din 1980 asistăm la o renaştere a Tangoului, datorată în mare măsură impactului formidabil pe care l-au avut spectacolele itinerante "Tango Argentino" sau "Tango Passion", cât şi succeselui de pe Broadway al unor filme ca "Forever Tango", "Evita", "The Tango Lesson" etc.
  O recentă demonstraţie filmată a fost făcută de Al Pacino şi Gabrielle Anwar în "Parfum de femeie". Toate acestea dovedesc, o dată în plus, ineluctibilitatea Tangoului din viaţa socială şi culturală a omului modern.

  Zumba combina energia si muzica ritmata, motivanta, cu miscari unice de dans care faciliteaza invatarea rapida si asigura buna dispozitie. Zumba foloseste o fuziune de dansuri latino si internationale (de la cumbia columbiana la merengue, salsa si calypso, hip hop si reggaeton)
  Pentru copii, dansul reprezinta cel mai distins sport. Cursul de dans pentru copii iti va educa copilul in spiritul elegantei, finetii, energiei si temperamentului. Va fi invatat ce inseamna rabdarea, ordinea, disciplina si maturitatea. Va avea un corp de invidiat si niste miscari gratioase ce vor intoarce toate privirile spre el. Ofera-i copilului tau cel mai frumos cadou si tie cea mai mare multumire.

  Clubul Magic Dance este un club de dans pentru intreaga familie,in acest moment fiind cel mai mare si mai in voga club de acest gen din Bucuresti.A fost infiintat acum 5 ani intr-o locatie centrala (langa Televiziunea Romana), de o echipa de oameni profesionisti si in acelasi timp pasionati de a transmite cu rabdare si talent publicului larg cate ceva din tainele dansului. De atunci, echipa Magic Dance a acumulat experienta si stil, reusind sa diversifice la maxim genurile de dans predate si adaptandu-se mereu la dorintele cursantilor. Astfel ca acum, Magic Dance iti ofera cele mai la moda si mai tentante oferte.


Termenele si datele ofertei


  • Fiecare voucher este pentru o persoana si include:
   • 8 sedinte de Dansuri de Societate
   • 8 sedinte de Salsa
   • 3 sedinte de Zumba
   • 3 sedinte de Tango
   • sau
   • 22 sedinte Dansuri de societate pentru copii
  • Oferta este valabila pentru incepatori, pana in data de 02.07.2011
  • Pentru a beneficia de oferta este important sa va inscrieti pe site-urile www.magicdance.ro sau www.zumba.ro accesand linkul Inscrie-te acum
  • Este necesar ca prima sedinta sa fie efectuata in primele doua luni
  • Un utilizator poate achizitiona mai multe vouchere, dintre care cel mult unul poate fi pe acelasi nume.
  • In momentul achizitiei voucherului, va rugam sa specificati numele beneficiarului
  • Detaliile cu privire la orarul grupelor pot fi obtinute pe www.magicdance.ro/program.php
  • Grupele vor fi suplimentate in functie de numarul celor inscrisi.
  • Este necesar sa prezentati voucherul imprimat pe hartie la intrarea in sala
Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.goldendeals.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active