Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8810 inregistrati Close Close

48 Lei pentru pachet la alegere dintre: manichiura perfecta timp de o luna - oja semipermanenta OPI, o aplicare + o intretinere SAU coafura perfecta - spalat, tratatament, masaj de relaxare, tuns si coafat cu produse profesionale WELLA!

48 
Comanda

Valoare

160 Ron

Reducere

70%

Economisesti

112 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
48 Lei pentru pachet la alegere dintre: manichiura
 

Kitty Salon

  Kitty Studio
  Va asteptam la Kitty Studicu cele mai bune oferte pentruservicii de calitate, intr-locatie selecta, in apropiere de Grand Hotel Mariott. Intr-atmosferaeleganta si relaxanta veti beneficia de servicii diversificate de coafura, frizerie,manichiura si machiaj. Echipa salonului este tanara dar experimentata si permanentspecializata la seminarii si cursuri de profil. Se lucreaza cu branduri profesionale de lux recunoscute pe plan international: OPI, WELLA, SPA RITUAL.

  In aceeasi locatie am deschis si Scoala de manichiura tehnica si machiaj Andy Panaitin cadrul careia se desfasoara cursuri de initiere si/sau specializare in manichiura tehnica si machiaj. Pentru detalii suplimentare asteptam sa ne contactati.

  - Oja semipermanenta este de fapt un gel colorat cu uscare UV.Acest gel se aplica in doua straturi subtiri, peste baza incolora iar la final se aplica un gel de sigilare. Manichiura ramane in perfecta stare timp de 2-3 saptamani (nu sare, nu se dezlipeste, nu crapa, nu se toceste, nu isi pierde stralucirea).Gelul formeaza un strat subtire, perfect natural care protejeaza unghia de agresiunile exterioare permitandu-i sa creasca in lungime.Gelul se indeparteaza cu solutie speciala NU cu freza iar dupa indepartare (efectuata la salon) unghia ramane perfect sanatoasa, nu se ingalbeneste sinu se subtiaza.

  Incearca gelul colorat semipermanent de la Kitty Studicare te scapa de stressul manichiurii la fiecare 2-3 zile si bucura-te de unghiile tale care vor arata impecabil si vor fi un atuu al imaginii tale in fiecare zi!

  - Manichiura spa & design presupune curatarea cuticulelor,gomaj, masaj si masca apoi manichiura tratament sau culoare, designul este optional si se face cu diverse ornamente gen strassuri, perlute, pudra stralucitoare.

  -Tratamentul scalpului si al parului cu produse profesionale si prin tehnici de masaj specifice alese si efectuate corect relaxeaza, imbunatatesc circulatia la nivelul scalpului, aduc nutrientii necesari pentru a-I suplini pe cei pierduti datorita factorilor externi si ai proceselor chimice.astfel multe dintre problemele scalpului si parului ca: ruperea sau caderea parului, excesul de sebuum sau matreata, sunt tratate in mod eficient si prin continuitate pot fi reduse la minim sau chiar eliminate.


Termenele si datele ofertei


  • Fiecare voucher este pentru persoana si include un pachet la alegere dintre:
   • Pachet manichiura perfecta timp de luna - oja semipermanenta OPI, aplicare + intretinere!.
   • sau
   • Pachet coafura perfecta-spalat, tratatament, masaj de relaxare, tunssi coafat cu produse profesionale WELLA!
  • Pachetelecontin:
   • Pachetul manichiura perfecta timp de luna:O manichiura cu oja semipermanenta+ intretinere (care se face la doua saptamani)sau eliminarea ojei semipermanente si manichiura spa & design cu OPI sau SPARITUAL.
   • Pachetul coafura perfecta:Spalat, masaj de relaxare a scalpului, tratament personalizat in functie de tipul de par al clientei, tuns (optional), coafat.
  • Produsele folosite le puteti cunoaste pe www.opi.com, www.sparitual.com siwww.wella.com
  • Durata serviciul este de aproximativ 1 ora si jumatate
  • Voucherul este valabil in salonul Kitty Studio din Bucuresti, de pe Str. Sirenelor, Nr.78, interfon 2
  • Oferta este valabila doar cu programare, incepand din data de 07.06.2011 la numerele de telefon 031.412.51.28,0737.206.376
  • Un utilizator poate achizitiona mai multe vouchere, dintre care doar patru pot fi pe acelasi nume.
  • In momentul achizitiei, va rugam sa specificati numele beneficiarului voucherului.
  • Este necesar sa prezentati voucherul imprimat pe hartie pentru a beneficia de oferta.
  • Voucherul va fi disponibil a doua zi dupa incheierea ofertei pe site
  • Puteti verifica permanent statusul tranzactiilor dumneavoastra in sectiunea "Tranzactiile mele"
Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.goldendeals.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active