Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8783 inregistrati Close Close

45 de lei pentru desavarsirea coafurii tale: vopsit+spalat+tuns+coafat+styling

45 
Comanda

Valoare

150 Ron

Reducere

70%

Economisesti

105 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
45 de lei pentru desavarsirea coafurii tale: vopsi
 

“Parul este podoaba cea mai valoroasa a unei femei.” – Martin Luther

Un par spectaculos de frumos este una dintre cele mai pretioase arme ale unei femei. Un fir sanatos si puternic, luciul natural cu reflexe parca rupte din soare vor intoarce intotdeauna capetele pline de admiratie ale barbatilor si, de ce nu, chiar si ale femeilor.

O coafura impecabila incadreaza intotdeauna chipul ca in cea mai frumoasa “rama”. Fie ca iti doresti un look seducator, ingenuu, casual sau elegant, profesionistii de la London Salon iti vor aduce frumusetea la adevaratul ei potential si te vor transforma intr-o imagine demna de podium!

Acest luxos pachet de rasfat si frumusete contine: vopsit, spalat, masca, tuns, coafat si styling. Ce ti-ai putea dori mai mult de atat? In plus, atmosfera eleganta si cocheta de la London Salon, aerul boem si intim, te vor face sa te simti ca o printesa pregatindu-se pentru Fat Frumos-ul ei autohton. 

Mai mult, la salon te vei bucura sa afli ca sunt utilizate doar game de varf de produse cosmetice, precum Subrina Cosmetics, pentru ca nimic nu e prea bun pentru parul tau!

  • Rasfata-te acum la London Salon si fii pregatita pentru scena cotidiana! 

 

 
Google Map
 
Alte oferte active