Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

39 RON in loc de 160 RON pentru 8 sedinte de TAE-BO INSANITY .Bonus: o manichiura la un salon partener.

39 
Comanda

Valoare

160 Ron

Reducere

76%

Economisesti

121 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
39 RON in loc de 160 RON pentru 8 sedinte de TAE-B
 

TERMENI VOUCHER

  1. Prima sedinta trebuie programata pe acest link www.taebospecial.ro/OrgGrupe/Form.php  pana in data de 30.04.2011
  2. Poti cumpara 5 vouchere insa poti folosi doar unul si pe restul le poti face cadou.
  3. Vei primi voucher-ul pe e-mail si in sectiunea "Contul meu" imediat dupa procesarea platii;

 

 

PARTENER

TAE BO SPECIAL
Adresa: Bd. Ferdinand I nr 92, sector 2 Bucuresti (in incinta liceului Iulia Hasdeu)

0721-274.576
www.taebospecial.ro

 

INFORMATII DESPRE OFERTA

39 RON in loc de 160 RON pentru 8 sedinte de TAE-BO INSANITY .Bonus: o manichiura la un salon partener.

Inscrie te intr o grupa, pe linkul furnizat pana la data de 30.04.2011 si beneficiezi de 8 sedinte de TAE BO INSANITY; sedintele trebuie efectuate in 4 saptamani;

Voucherul include:

  1. Abonament TAE-BO Insanity de 8 sedinte valabil 1 luna de la prima sedinta adica 2 sedinte pe saptamana, dar nu mai mult de perioada de valabilitate a voucherului adica 30 zile de la achizitionarea acestuia.
  2. Pentru programari Tae-Bo folositi  link-ul furnizat  cat mai repede pana pe data de 30.04.2011 alegand una din grupele din "SERIA IV" pentru a nu pierde sedinte.
  3. Abonamentul il poti incepe imediat dupa aceasta data, in "SERIA IV" adica incepand cu data de 1 MAI.
  4. Detalii suplimentare pe messenger (cristiantaebospecial@yahoo.com) sau la tel. nr. 0748839904.
  5. Acceseaza link-ul, citeste cu atentie ce scrie cu rosu in zona de sus, verifica locurile disponibile in tabelul de jos apoi programeaza-te.
  6. Voucherul si abonamentul sunt valabile pana pe data de 30 mai

Intrarea se face prin curtea scolii din Bd Ferdinand I, pe poarta metalica a liceului Iulia Hasdeu. Imediat in stanga se afla o casuta unde sunt portarii care va pot da referinte cum sa ajungeti la sala mica de Tae Bo.

Daca portarii nu sunt prezenti, urmariti urmatoarele indicatii:  intrati in curtea scolii pe poarta metalica si apoi faceti imediat  dreapta pe langa cladire. Mergeti drept inainte catre o usa metalica  alba situata sub scari, intrati, coborati 4 trepte si apoi faceti  dreapta, pentru a intra in demisolul cladirii. In fata ve-ti vedea 2 usi  mari albe pe care scrie TAE-BO.

Alte detalii:locatie sau program la tel.: 0721-274.576

Despre TAE BO :

Dupa  17 ani de experienta in MODELAREA CORPORALA  prin diverse forme si programe de antrenament precum Tae-Bo, Aerobic, Fitness si CARDIO  Fitness, Masaj Anticelulitic, Salsa, Step, Arte Martiale s.a, specialistul Cristian Popescu a reusit sa creeze conceptul de modelare corporala eficienta prin Tae Bo SPECIAL.

Acest concept nou foloseste elemente si miscari optimizate din toate stilurile de miscare (cum ar fi taebo, fitness, aerobic,  yoga, pilates, step, arte martiale, masaj anticelulitic, cardio fitness  s.a), usor de reprodus de dumneavoastra si care prin mixul miscarilor,  ordinea acestora, ritmul si buna dispozitie in cadrul unui antrenament  fac rezultatele sa apara dupa primele sedinte, eficienta programelor  fiind maximizata.

Programele de antrenament sunt concentrate pe  rezultate ce au la baza principiile designului corporal, modelandu-va  corpul dupa forme ca fesele de negresa, coapsele de diva, talie de  viespe, sanii fermi si ridicati, genunchi si glezne subtiri, brate  sculptate si altele foarte repede, 2 - 4 luni.

CELULITA din zonele greu  de lucrat ca celulita din spatele genunchilor, de sub fese, pulpe,  pielea incretita de la subrat si alte probleme de acest gen dispare  permanent dupa primele sedinte de antrenament.

Vino la sala, noul stil Tae-Bo SPECIAL pentru FRUMUSETEA si SANATATEA  TA HAI
SA SLABESTI!
SA SCAPI DE CELULITA!
SA-TI TONIFICI MUSCULATURA!
SA TE RELAXEZI, SA-TI INTARESTI ARTICULATIILE SI SA CAPETI MOBILITATE!

Vino  si te vei convinge, intr-un ambient placut, un mediu dinamic si plin de  viata, unde esti considerata cea mai importanta si unde ceea ce vrei sa  faci cu corpul tau devine posibil fara sacrificii sau eforturi mari.  Specialistii nostri vor face tot posibilul ca scopul tau sa fie  indeplinit cat mai simplu, usor si repede.

Am ales pentru d-voastra o sala de TAE BO intr-o zona  din Bucuresti usor accesibila,  sala ce ofera conditii deosebite: spatioasa, luminoasa, cu vestiare multiple, dusuri, aerisire naturala, oglinzi, sonorizare performanta, pardoseala speciala ce protejeaza genunchii si gleznele.

Programele de TAE-BO folosite aici sunt cele care vor face corpul d-voastra sa arate  perfect, usor si repede, raspunzand tuturor dorintelor d-voastra referitoare la aspect si sanatate.

 

 

 

 
Alte oferte active