Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8779 inregistrati Close Close

36 RON in loc de 120 RON pentru ELECTRO DANCE sau STREET DANCE pentru Fete doar la Moty Dance School! Reducere 70% !

36 
Comanda

Valoare

120 Ron

Reducere

70%

Economisesti

84 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
36 RON in loc de 120 RON pentru ELECTRO DANCE sau
 
Descriere oferta
Dift.rsi Moty Dance School iti ofera un SUPER CURS de DANS: elibereaza-te de cotidian si da frau liber imaginatiei in aceste doua stiluri nonconformiste de DANS.

Cursul de ElectrDance este solutia pentru tine de a atrage multe priviri asupra ta in club. Acest stil se poate dansa pe orice ramura a muzicii house si este perfect pentru cei care doresc sa se simta cool in cercul de prieteni. De asemenea cei care doresc si au vointa necesara pot deveni profesionisti intr un timp relativ scurt.

"Electrdance presupune multa ambitie ,daruire ,energie si de asemenea conditie fizica ce vor fi formate pe parcurs . La inceput vom invata miscarile de baza iar apoi din ce in ce mai complexe .Te astept cu drag la cel mai cool curs de dans din 2011." - Morogan Bogdan "Dimmux"

Street dance-ul este forma "street dances" moderna de cucerire a spatiului, prin curaj, expresivitate si sincronizare permanenta atat cu ritmul muzicii, cat si cu al altor dansatori. Formula denumeste de fapt categoria mai multor stiluri de dans, care au evoluat in mod neconventional, in afara studiourilor specializate.

Principalele caracteristici ale street-dance-ului sunt libertatea de miscare, improvizatia, expresivitatea sau ceea ce intelegem prin "freestyle". Tocmai pentru ca reteta de baza este nonconformismul, street dance-ul evolueaza constant, pana la a deveni chiar un sinonim al sporturilor extreme.

Breakdance, popping, locking, hip-hop, funk si house dance sunt cateva dintre stilurile clasice care se imbina armonios inca din anii '70 sub cupola street dance.

Sala de dans este dotata cu : oglinzi, parchet, clima, sunet, Ipod Play, vestiare, dusuri - toul la cele mai inalte standarde.
Termenii ofertei
• Voucherul este valabil 60 zile.
• Un utilizator poate folosi un singur voucher, dar poate cumpara mai multe pentru a le face cadou
• Voucherele pot fi facute cadou.
• Voucherul poate fi folosit incepand cu data de 25 martie 2011, daca oferta s-a activat
• Mergi cu voucherul printat la Moty Dance School
• Cursurile au loc la Sala Lady Fit - Strada Baratiei, nr 35. Puncte de reper: Piata Unirii; sala este situata in spatele Magazinul Cocor.
Beneficiile ofertei
• 8 Sedinte ELECTRO DANCE sau STREET DANCE - pentru Fete

• Cele mai bune conditii si Instructori Profesionisti
Despre companie
Din 1 ianuarie 2010 Moty Dance Studios porneste cu forte noi!

Cei mai buni dansatori, cei mai buni coregrafi, 3 sali de dans super dotate si cele mai noi stiluri de dans, in premiera in Romania.

Moty Dance Studios a creat decorul perfect astfel incat TU sa ai toate posibilitatile pentru a-ti indeplini visul de a deveni dansator.

Asa ca, la inceputul lui 2010 in jurul coregrafului Stanciu Alexandru (Motanu') s-au adunat cei mai buni coregrafi si instructori pentru a ridica nivelul dansului in Romania.

Alaturi de noi poti invata stilurile de dans: Popping, Locking, New Style, L.A Style, Ragga Jam, Krumping, House Dance, VideDance, Pop, Contemporan, Dance Hall, Vogue, Street Style si Dans Sportiv.
Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.dift.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active