Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8784 inregistrati Close Close

30 lei pentru o consultatie de nutritie la clinica anima victoriei, anima nusco tower sau anima delfinului in valoare de 100 lei - reducere 70%!

30 
Comanda

Valoare

100 Ron

Reducere

70%

Economisesti

70 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
30 lei pentru o consultatie de nutritie la clinica
 

Oferta pe scurt

O evaluare a medicului specialist este absolut necesara pentru a urma drumul corect catre o greutate normala si pentru a facilita intelegerea si aplicarea principiilor alimentatiei sanatoase si a unui stil de viata activ.

Oferta:
- oferta contine o consultatie de nutritie la medicii specialisti din clinicile: Anima Victoriei, Anima Nusco Tower sau Anima Delfinului.

Puteti beneficia de aceste servicii doar cu programare in prealabil sunand la 021-9838. Neprezentarea la programare (fara a telefona in prealabil pentru reprogramare la 021-9838) conduce la pierderea serviciilor achizitonate prin intermediul voucherului.

Puteţi suna pentru programare incepand cu a doua zi de la achizitionarea cuponului iar programarea va fi facuta pentru intervalul 4 aprilie – 3 mai.
Pentru programul medicilor, mai multe informatii despre oferta si programari, va rugam sa sunati la 021/9838 sau sa accesaţihttp://www.clinica-anima.ro.

O persoana poate folosi doar 1 (un) voucher.
Poti comanda maximum 5 (cinci) vouchere pe care sa le poti face cadou celor dragi.

Voucher valabil pana la: 3 mai 2011

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.zumzi.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active