Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

3.5 lei pentru un long drink sau un cocktail non alcoolic la alegere si intrare gratis de la Club Chile in valoare de 15 lei - reducere 77%!

4 
Comanda

Valoare

15 Ron

Reducere

80%

Economisesti

12 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
3.5 lei pentru un long drink sau un cocktail non a
 

Oferta pe scurt

Prinde valuri de distractie in Club Chile in noptile de joi, vineri si sambata unde te asteapta petreceri pline de ritmuri hip - hop, R&B si latino!

Oferta:
- pentru petrecerile din zilele de joi, vineri si sambata ai intrare gratis si un long drink la alegere: Cuba libre sau Campari Orange sau Vodka Orange sau Whiskey Cola sau Vodka cu suc de mere sau Gin tonic sau un cocktail non-alcoolic la alegere: Tropical, Jungle sau After Glow;
- oferta valabila doar pentru club, in serile de joi, vineri si sambata incepand cu ora 22.00.

Pentru cei care isi serbeaza ziua de nastere, se ofera 10 % discount din valoarea consumatiei in plus fata de voucher.

Pentru rezervari sunati la numerele: 0311 0782 80, 0765 0337 30;

O persoana poate folosi un singur voucher, dar poate cumpara pana la un numar de 20 de vouchere, cu specificarea numelor persoanelor care vor folosi voucherul.

Voucher valabil pana la: 17 aprilie 2011

Chile Club

Diminetile in Chile… se comenteaza stirile, iar cafeaua este savurata pe indelete alaturi de prieteni. Exista o incapere separata pentru cei care doresc intimitate si un club dedicat serilor de karaoke si petrecerilor private. Serile in Chile… KARAOKE PARTY !!!!!!!!!! KARAOKE PARTY NIGHT!!!!!!!!!! Noptile in Chile… petreceri private, intr-un cadru elegant, cu o gama variata de cocktailuri rafinate, narghilea si muzica buna. Va asteptam sa dam startul bunei dispozitii in CAFE BAR CLUB CHILE!

Adresa: Str. Chile nr. 3

Website:http://www.clubcafebarchile.ro/

Detalii oferta si companie

Club Chile este un club intim, expat friendly, care gazduieste si evenimente cu muzica live, organizeaza petreceri private, receptii, are si separeuri si seri de stand-up comedy. Gasesti cate ceva de facut pe gustul fiecaruia!
 
Alte oferte active