Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8810 inregistrati Close Close

3,9 ron in loc de 43 ron pentru narghilea cu whiskey+bol cu alune+35% reducere la orice cocktail! Numai la PILLOW BAR

4 
Comanda

Valoare

43 Ron

Reducere

91%

Economisesti

39 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
3,9 ron in loc de 43 ron pentru narghilea cu whisk
 

Oferta pe scurt

Ce poate fi mai placut decat sa te relaxezi la o narghilea impreuna cu prietenii ?
Amatorii de narghilea, care se inmultesc pe zi ce trece, sustin ca este "ceva delicios, ce permite destinderea si plonjarea in reflexie. Este ca si cum ai citi niste poezii frumoase".

Pillow Bar & Lounge te invita sa profiti de o oferta pe gustul tau, 3,9 ron in loc de 43 ron pentru o narghilea cu whiskey+bol cu alune .

In plus beneficiezi de 35% reducere la orice tip de cocktail.

Detalii partener

Pillow Bar & Lounge
Str. Comanita, nr. 5, sect. 2, Bucuresti
www.pillow.ro

Detalii oferta

 

Daca ati pufait vreodata dintr-o narghilea, probabil ca v-ati simtit conectat la o traditie veche de secole si raspandita in lumea araba si extrem-orientala, din Maroc pana in India. Daca ati calatorit in Turcia, Iran, Egipt, Siria sau alte tari cu traditie in prepararea si savurarea narghilelei, ati vazut cu siguranta celebrele cafenele in aer liber, unde fumul aromat se impleteste cu parfumul de ceai sau mirosul imbietor de cafea, iar oamenii isi petrec ceasuri de-a rândul povestind şi bucurându-se de compania celor din jur.

Cand fumezi narghilea, ai timp pentru relaxare si meditatie. Narghileaua te invata ce inseamna rabdarea, toleranta si aprecierea unei bune companii, sa cauti un mod de viata echilibrat si  armonios.

Narghileaua, pe langa starea de reflectie pe care o induce celui care se aseaza s-o deguste in tihna, are si un rol social care incepe sa capete amploare si in Romania.

Acum exista locul perfect pentru a evada intr-o lume exotica invaluita in arome orientale.

 

Pillow Bar and Lounge

Acesta este locul in care stocam momentele frumoase, ca intr-un sertar cu amintiri...

Ne straduim ca in Pillow sa iti faci amintiri din cele mai frumoase, din cele mai fericite, din cele mai consistente... Fie ca este vorba de o cafea cu cel mai bun prieten intr-o zi cu adevarat reusita sau ca ai luat parte in Pillow la un eveniment extraordinar pe care ti-l vei aminti mult timp de acum incolo.

Pillow inseamna doua etaje. Primul este al celor grabiti care vor sa se puna la curent cu ce s-a mai intamplat stand de vorba la o cafea cu colegii sau prietenii, celalalt etaj (mansarda) este cel al paturilor, in care cei care vor sa se relaxeze total pierd cel putin o ora in jurul unei narghile, intinsi pe paturi confortabile si perne moi.

Pillow inseamna cele mai bine pregatite narghilele. Sunt pregatite de o persoana pasionata, care le prepara de fiecare data ca pentru el, pentru ca ii pasa, dar si pentru ca reputatia lui e in joc, inlocuind partea ceramica a narghilei cu un mar scobit, de unde si numele de narghilea " PILLOW"

Pillow inseamna detasare. Muzica chill-out in timpul saptamanii si comerciala in week-end si chipuri care iti plac (ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii). Ai locuri de parcare si ajungi usor cam de oriunde din Bucuresti (Romana, Mosilor, Stefan cel Mare, Universitate).

Pillow inseamna un stil; un stil care se reflecta in designul interior, in muzica, in servire, in atmosfera.

Pillow inseamna modul european de a simti narghileaua si atmosfera pe care aceasta o creeaza.

 

Instructiuni de utilizare voucher

 

Imediat ce oferta s-a activat vei primi un e-mail cu instructiunile de printare a voucherului.

Foloseste voucherul incepand cu a doua zi de la terminarea ofertei, valabil 90 de zile.

Pana la 3 persoane se poate folosi un singur voucher/masa

De la 4 persoane in sus se pot folosi 2 vouchere/masa

De reducerea de 35% la orice tip de cocktail poate beneficia orice persoana care se afla la o masa unde exista un voucher.

Poti sa achizitionezi oricate vouchere pentru tine sau sa le oferi cadou.

Pentru rezervari sunati la numerele de telefon: 0754617890, 0730.88.33.77,  0763.05.69.20

Pastreaza bine codul unic al voucherului. Acesta poate fi folosit o singura data si pierderea lui inseamna ca altcineva poate sa-l foloseasca pentru a obtine oferta.

 
Alte oferte active