Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8810 inregistrati Close Close

290 lei pentru cazare 2 persoane/ 2 nopti cu mic dejun inclus + reduceri la serviciile oferite la insieme grand resort in valoare de 1050 lei - reducere 72%!

290 
Comanda

Valoare

1.050 Ron

Reducere

72%

Economisesti

760 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
290 lei pentru cazare 2 persoane/ 2 nopti cu mic d
 

Oferta pe scurt

Planuieste escapada de vis cu persoana iubita! Insieme Grand Resort este locul ideal cu multa verdeata pentru a te deconecta total de la stres. Traieste pe picior de boier cateva zile!

Oferta:
- cazare pentru 2 persoane/2 nopti cu mic dejun inclus cu posibilitate de cazare de Luni - Duminica, in functie de disponibilitate;
- 25% reducere la echitatie;
- 25% reducere la accesul la pescuitul sportiv;
- 10% reducere la nota de plata la restaurant;
- 10% reducere la nota de plata la barul de langa piscina;
- acces gratuit la piscina, biliard, ping-pong, sala de fitness;
- acces gratuit la terenul de tenis timp de 2 ore/zi;

Camerele se pot rezerva de pe 1 iunie pana pe 1 Septembrie 2011.

Pentru a beneficia de cazare in perioada dorita si de tipul de camera dorit va rugam sa sunati pentru rezervari din timp, pana la data de 10 iulie 2011.

Pentru rezervari sunati la numerele de telefon: 0788. 348. 302, 0245.728172 / 3 / 4 / 5 / 6.

Pentru un sejur mai lung, poti comanda mai multe vouchere.
Poti comanda oricate vouchere doresti.

Voucher valabil pana la: 1 septembrie 2011

Detalii oferta si companie

Clubul Insieme Grand Resort s-a dezvoltat in jurul conacului boieresc ce a apartinut mai intai lui Ienache Vacarescu, iar ulterior marelui logofat Filip Lens, de numele caruia se leaga si constructia Casei Vernescu. Printre cei care au administrat domeniul de la Pitaru in vremea lui Filip Lens, s-a aflat si tatal pictorului Nicolae Grigorescu.
Deschisa in primavara anului 2009, locatia se intinde pe suprafata de 16 ha, din care pe 4 ha sunt deja amenajate pentru complexul turistic, urmand ca, in viitor, aceasta sa se dezvolte si sa ofere clientilor sai noi si noi oportunitati de petrecere a timpului liber si nu numai.
Aici, intr-atmosfera intima si exclusivista, oaspetii nostri se pot bucura de cazare in hotel de 3 stele.

Obiective turistice in Targoviste:
Puteti vizita impreuna Complexul National Muzeal "Curtea Domneasca" care cuprinde monumente de arhitectura medievala ce formeaza ansamblul Curtii domnesti, dintre care unele adapostesc expozitii. Mai puteti vizita si nenumarate lacase de cult, precum Complexul Monumental Manastirea Dealu, care sa va introduca intr-atmosfera a iubirii solemne. Sau puteti sa va plimbati dupa pofta inimii la Gradina Zoologica.

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.zumzi.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Alte oferte active