Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8810 inregistrati Close Close

28 lei pentru un program intensiv de 5 sedinte de taebo anticelulitic la taebo special + o manichiura gratuit la salonul partener in valoare de 135 lei - 79% reducere!

28 
Comanda

Valoare

135 Ron

Reducere

79%

Economisesti

107 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
28 lei pentru un program intensiv de 5 sedinte de
 

Oferta pe scurt

Modeleaza-ti corpul asa cum iti doresti in cel mai scurt timp! Programul este creat special pentru zonele greu de lucrat sau imposibil de lucrat prin fitness, aerobic, salsa sau alte programe de aerobic: celulita de sub fese, din spatele genunchilor, cutele de la subrat, genunchii grosi, celulita de pe aripioare, lucruri care te supara. Vara asta TU trebuie sa fii SEXY!

Oferta:
- program intensiv de 5 sedinte de TaeBAnticelulitic la TaeBSpecial + manichiura GRATUIT la salonul partener;
- Abonament valabil 3 saptamani (2 sedinte pe saptamana);

Accesul la sala se face in urma programarii la link-ul in perioada 04.06.2011- 12.06.2011.

Neprezentarea la sedinta aferenta voucherului duce la pierderea acesteia, putand fi recuperata doar la achizitionarea unui abonament nou.

Incepand cu 13.06.2011 te poti prezenta la sala cu mailul printat in urma rezervarii facute ce va fi folosit ca abonament alaturi de voucherul ZUMZI.

Pentru programari Tae-Bfolositi acest link.

Pentru programari la manichiura sunati la numarul de telefon: 021 323 44 05.
Pentru detalii suplimentare: cristiantaebospecial@yahoo.com sau 0748. 839. 904.

Poti folosi un singur voucher de persoana, dar poti cumpara mai multe pentru a le face cadou prietenelor. Beneficiarii voucherelor cadou pot folosi un voucher de persoana.

Voucher valabil pana la: 30 iunie 2011

Detalii oferta si companie

De ce 3 saptamani?

Specialistii au creeat special pentru TINE programul TaeBAnticelulitic in 3 saptamani, cele 3 saptamani fiind perioada optima ce are ca efect obtinerea unor rezultate vizibile si permanente in scurt timp. Acest program intins pe perioada mai lunga de timp isi pierde eficienta.

Programele Tae-Bintensive de 3 saptamani sunt implementate de specialistii Tae-BSPECIAL, pregatiti in sistemul cardiaerobic, pilates, arte martiale, cardifitness si TaeBSPECIAL. Antrenamentul include un mix de miscari de dificultate mica spre mediu, inventate de catre antrenorii americani in programe de INSANITY SCULPT.

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.zumzi.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active