Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

20 lei pentru un voucher de reducere de 20% la orice mobilier comandat la Fabrica de Mobila + servicii gratuite de proiectare, transport si montare.

20 
Comanda

Valoare

200 Ron

Reducere

90%

Economisesti

180 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
20 lei pentru un voucher de reducere de 20% la ori
 

Descriere oferta

Iti doresti sa ai o locuinta moderna? Mobila este cea care da viata casei tale. Bucura-te de cele mai chic piese de mobilier create dupa gustul tau, de cei mai buni profesionisti.

In pretul voucherului de 20 lei beneficiezi de servicii gratuite de consultanta, proiectare si realizare mobilier, transport si montare. Astfel, vei economisi pe langa procentul de 20% din pretul mobilierului si 250 ron care reprezinta costul acestor servicii.

Cu o experienta de peste 16 ani in domeniu, Fabrica de Mobila este un etalon al elegantei si rafinamentului. Avand ca parteneri cele mai renumite fabrici de mobila, te vei bucura de servicii de calitate complete.

Iti place sa fii original, de aceea mobilierul comandat poate fi 100% unicat. Fabrica de mobila cuprinde toate categoriile de mobilier, atat pentru amenajarea locuintelor, cat si pentru sediile de firme:

    *   dormitoare pentru adulti, tineret si copii
    *   sufragerii si camere de zi
    *   canapele si fotolii tapitate cu piele sau stofa
    *   bucatarii perfect adaptate spatiului din orice locuinta , cu posibilitatea incorporarii tuturor aparatelor electrocasnice
    *   dressing-uri
    *   mobilier pentru birouri ( profesional si pentru casa )
    *   scaune si fotolii ergonomice, tapitate cu stofa sau piele
    *   corpuri de iluminat si obiecte de decoratiuni interioare

Comanda acum un voucher si economiseste 20% din costul mobilierului casei tale. Iti poti comanda o piesa standard, sau poti apela la profesionistii Fabricii de Mobila care te vor ajuta sa iti creezi cea mai potrivita piesa de mobilier pentru locuita ta.

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.pandoria.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active