Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8781 inregistrati Close Close

199 lei pentru un zambet de poveste: consultatie, albire cu lampa led, fluorizare si sigilare dentara la bucharest dental clinic in valoare de 1400 lei - reducere 86%!

199 
Comanda

Valoare

1.400 Ron

Reducere

86%

Economisesti

1.201 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
199 lei pentru un zambet de poveste: consultatie,
 

Oferta pe scurt

Bronzul tau de vara se asorteaza cel mai bine cu un zambet alb si stralucitor. Pune-ti sufletul in dinti siinvinge-ti dentofobia deoarece Bucharest Dental Clinic te asteapta cu oferta zambitoare:

 • Consultatie
 • O sedinta de albire dentara cu lampa Led Bt Cool Easy
 • Fluorizare pentru desensibilizare dentara
 • Sigilare dentara

Termeni voucher

 • Poti folosi un voucher pentru tine, insa poti comanda mai multe pentru a le oferi cadou!
 • Pentru programari suna la unul din numerele de telefon: 031 434 3594, 0744 347 206sau 0744 347 205, de luni pana vineri intre orele 11:00-20:00.


Voucher valabil pana la: 22 septembrie 2011

Detalii despre oferta

Pentru tratamentele de albire dentara, Bucharest Dental Clinic a ales sa puna la dispozitia pacientilor sai cel mai eficient sistem de albire existent in acest moment pe piata, numit Accelerator de Albire. Avantajele folosirii tehnologiei de albire dentara cu lampa acceleratoare cu LED:

 • Efectele de albire sunt spectaculoase, putandu-se deschide culoarea dintilor in medie cu 2-4 nuante pe sedinta.
 • Rezultate remarcabile se obtin in cazul dintilor patati din cauza fumatului sau al consumului de substante puternic colorante, cum ar fi ceaiul, cafeaua sau vinul rosu
 • Foloseste cel mai avansat Sistem de Filtrare a Luminii, asigurand confortul si siguranta deplina a pacientului
 • Lungime de unda de 480-520 nanometri, permitand obtinerea unor efecte spectaculoase in timp foarte scurt
Sedinta de albire dentara cu lampa Led Bt Cool Easy consta in 2 aplicari cu gel albire, in aceeasi sedinta, potentat de lampa de accelerare cu LED, timp de 30 minute.

Sigilarea dentarapresupune acoperirea santurilor si fosetelor cu anumite materiale plastice, impiedicand astfel contactul cu mediul bucal, si totodata deretentivizeaza zona (nu mai raman alimente). Fiind metoda neinvaziva, nu se pierde substanta dentara si nici nu doare. Sigilantul, cel mai frecvent o rasina compozita sau un ciment glass-ionomer, se aplica pe suprafata dentara si se fotopolimerizeaza. Intreaga manopera dureaza maxim 5 minute pentru un dinte.

Avantajele sigilarii:

 • Protectie cu pana 97% impotriva aparitiei cariei dentare
 • In cazul folosirii sigilantilor care contin fluor, acestia il descarca pe suprafata dintelui,pe care il mineralizeaza si aduc un plus de protectie

Detalii companie

Bucharest Dental Clinic
Sunt preocupati de soarta ta si a danturii tale - indiferent daca soliciti serviciile pentru dureri acute sau doar preventiv. Isi dedica timpul integral sanatatii dintilor tai. Angajatii cabinetului Bucharest Dental Clinic folosesc doar tehnologie de ultima ora. Nu vor folosi insa aceasta tehnologie mai inainte de a diagnostica cu precizie problema ta si a alege impreuna tratamentul cel mai potrivit. Doresc sa te simtiti in siguranta alaturi de ei din primul moment in care pasesti in cabinetul medical. Daca vor reusi acest lucru atunci vor fi fericiti ca au reusit sa iti castige increderea in calitatea serviciilor pe care le presteaza.
Adresa: Str. Dreptatii nr.8, Bl o2,Sc 5, Parter (Zona Militari)
Website: http://bucharestdentalclinic.cabanova.com
Zi-ne parerea ta

publica
Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.zumzi.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active