Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8815 inregistrati Close Close

1620 lei reducere: 2900 lei pentru aparat dentar maxilar si mandibular fix metalic + consultatie si examen ortodontic la Shen Dental (valoare 4520 lei). Bonus: detartraj si periaj profesional.

2.900 
Comanda

Valoare

4.520 Ron

Reducere

36%

Economisesti

1.620 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
1620 lei reducere: 2900 lei pentru aparat dentar m
 

Descriere oferta

Aparat dentar maxilar si mandibular fix metalic + consultatie si examen ortodontic la Shen Dental (detartraj si periaj profesional gratuit)

Ortodontia se ocupa cu indreptarea si aranjarea dintilor in pozitia lor corecta. Scopul ortodontului este de a indrepta dintii, facandu-i mai usor de curatat si redandu-le functia. Tratamentul consta in folosirea de aparate ortodontice pentru alinierea dintilor. Pozitiile incorecte ale dintilor si oaselor maxilare influenteaza si echilibrul fetei, armonia profilului, masticatia corecta si nu in ultimul rand zambetul.

Oferta zilei de la Pandoria iti recomanda specialistii clinicii Shen Dental pentru tratamentele de ortodontie si pentru un zambet superb.
    
Este indicat ca un copil sa fie vazut de catre un medic ortodont pana la varsta de 7 ani pentru constatarea necesitatii de purtare a unui aparat de ortodontie. Unii copii necesita ingrijire ortodontica mai timpurie, iar altii nu necesita decat dupa ce aproape toti dintii permanenti au erupt. Cand tratamentul este inceput din timp, se pot face multe adaptari ale tehnicii atat din punct de vedere a fizionomiei fetei, a muscaturii, cat si a aranjarii dintilor. Cu alte cuvinte ingrijirea ortodontica timpurie poate preveni alte tratamente ortodontice ce pot aparea in timp.

La Shen Dental veti putea beneficia de o evaluarea ortodontica completa, astfel ca medicul clinicii:
- va pune intrebari legate de istoricul medical si dentar al copilului, interesandu-se daca are alergii la latex sau nichel;
- va examina clinic, urmarind starea dintilor si gingiei, structura maxilarelor, plasarea dintilor in maxilare, potrivirea dintilor superiori cu cei inferiori,  functionarea articulatiei temporo-mandibulare si altele;

- va recomanda sa faceti radiografii dentare, inglobate intr-un dosar pentru a vedea structura dentara si a identifica aspecte de genul: in ce relatie sunt dintii definitivi cu cei temporari, orice lipsa dentara sau de ce dintii nu pot erupe normal, starea radacinii, cantitatea de os de sustinere.
- va putea estima varsta scheletica a copilului folosind imagini radiologice ale incheieturii (incheietura mana brat);
- va crea un model dentar
.

Conform studiilor Asociatiei Americane de Stomatologie, aparatele ortodontice au aceeasi eficienta atat la copii cat si la adulti. Tratamentul de ortodontie poate avea succes la orice varsta, iar adultii in mod special pot aprecia mai mult beneficiile unui zambet frumos, numai astazi cu un pret mult redus prin Oferta Pandoria.

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.pandoria.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active